< >

Bli med i kundeklubbene til ferjeselskapene

Bli med i kundeklubbene til ferjeselskapene Hender det at du reiser med ferje til Sverige, Danmark eller Tyskland, kan det kjapt lønne seg å være medlem i kundeklubbene til ferjeselskapene. Bare Color Line sitt kundeprogram koster penger - men også der finnes en god deal akkurat nå.

Color Line – Color Club

Jeg har tidligere vært medlem i Color Club, men fant etter hvert ut at det ikke lønte seg for oss å betale 160 kroner i året for medlemskapet. Jeg innrømmer glatt at jeg synes det er irriterende å betale avgift for å være i en kundeklubb – så det var også en av grunnene til at jeg kuttet det ut.

Men det er fint mulig at det lønner seg for deg og dine – man får gode rabatter, gratisturer og samler bonuspoeng for alle reiser som bestilles. I tillegg får du rabatter om bord – kjekt hvis du handler slikt…

SMART KAMPANJE AKKURAT NÅ:

Akkurat nå for tiden kjører Color Club en egen kampanje hvor du får 200 poeng ved innmelding – det betyr 200 kroner spart på din neste reise og er kanskje lønnsomt? Du må uansett betale 160 kroner for medlemskapet, men vel verdt å sjekke ut.

Husk å melde deg ut igjen dersom det er lenge til neste gang du skal reise med Color Line...

Fjord Line – Fjord Club

Å bli medlem i Fjord Club koster ingen verdens ting – og er ganske enkelt å anbefale. Du sparer jo tross alt penger fra første bestilling. I tillegg får du rabatt i taxfree-butikken.

Fjord Line tilbyr nå også en egen betalvariant de kaller Fjord Club Premium som koster 145 kroner i året. Reiser du mye med Fjord Line og synes det er lønnsomt med rabatter på frokost og middag, ingen gebyr ved telefonbestilling osv., så er dette kanskje noe for deg. Men folk flest klarer seg fint med gratisvarianten.

Stena Line – Stena Line Extra

På samme måte som de andre kundeklubbene, opptjener man hos Stena Line bonuspoeng ved å kjøpe reiser eller handle om bord som medlem i kundeklubben Stena Line Extra.

Medlemskapet koster ingenting, og du får med jevne mellomrom svært gode tilbud på e-post – kanskje det en eller annen gang passer for deg?

DFDS Seaways – Seaways Club

DFDS seiler mellom Oslo og København og har selvsagt også en kundeklubb - Seaways Club. Det er også gratis å bli med, så planlegger du en tur med ferje til Danmarks hovedstad, er det kjekt å sjekke ut tilbudene for medlemmer av Seaways Club.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈