< >
Annonse:

Ukens Joker-garanti: Best i matvarebransjen

Ukens Joker-garanti: Best i matvarebransjen Hver tirsdag kommer matkjeden Joker med et bra tilbud som de kaller Ukens Joker. Det beste med dealen er likevel garantien de gir: Er de tomme for varen, får du verdikupong og kan handle produktet uken etter til tilbudspris. Det er det ingen andre kjeder som tilbyr. Trykk her for å besøke »

TILBUD HOS JOKER: Fra tirsdag 18. juni - lørdag 22. juni får du Gilde karbonader 720g til bare kr 49,90. Fantastisk pris - f.eks. sammenlignet med Meny som faktisk tar hele kr 102 for samme størrelse! Lavpriskjedene tar kr 84,90 for samme pose.

Er du en hund etter tilbud, har du kanskje opplevd følgende situasjon: Du ser at Spar har toalettpapir og risgrøt på knalltilbud denne uka og planlegger derfor en handletur på torsdag. Når du så dukker opp i butikken og oppdager at produktene er utsolgt, har du ikke noe annet å gjøre enn å vandre slukøret ut av butikken.

Du spør kanskje betjeningen og får vite at det "kanskje" kommer en leveranse i morgen, men ingen vet akkurat når. Det er altså i praksis umulig å sikre seg tilbudene om du ikke har endeløst med tid tilgjengelig - eller stiller opp mandag morgen før "alle" har lest tilbudsavisene (dette er forøvrig heller ikke alltid å anbefale, fordi det ikke engang er sikkert at betjeningen i butikken har pakket ut varene så tidlig på morgenen...).

Matvarekjeden Joker er ikke akkurat kjent for sitt store utvalg og lave priser, butikkene er ofte små nærbutikker uten enorme lagermuligheter. Men Joker har en skjult godbit som faktisk INGEN andre matvarekjeder kan tilby:

Ukens Joker-garanti

Hver uke kommer Joker med en tilbudsavis som har gyldighet fra tirsdag til søndag (i motsetning til Spar, Coop, Meny osv. som starter tilbudsuka på mandager). Mest interessant er likevel Ukens Joker - ifølge kjeden selv alltid "en vare du bruker mye av, fra en leverandør du stoler på, til en pris som gjør deg skikkelig glad." Vel, vel!

Men det beste med Ukens Joker er garantien som følger med dealen. Den lyder som følger:

"Dersom du ikke finner Ukens Joker i butikken, kontakt betjeningen og få en verdikupong som gir deg rett til å få denne Ukens Joker til samme pris uken etter."

Selv om Joker-butikkene er små, får de som oftest flere leveranser i løpet av uken. Selvsagt kan du prøve deg flere ganger for å få tak i tilbudsvarene, men like enkelt er det å kontakte betjeningen for å sikre seg Ukens Joker til samme pris uken etterpå.

Noen har hevdet at man er nødt til å vente til siste leveranse i tilbudsuken har vært før man kan få verdikupongen, men dette stemmer ikke. Jeg har for sikkerhets skyld kontaktet Joker og fått beskjed om følgende:

"Dersom butikken ikke har varen har man rett til en verdikupong, uavhengig av hvilken dag man er i butikken."

Altså: Finner du ikke Ukens Joker-tilbud i Joker-butikken din, er det bare å spørre betjeningen for å sikre deg varen til superpris uken etter også. DET kan du bare glemme i alle andre norske matkjeder.

UANSETT er mitt stalltips: Vil du ha Ukens Joker-produkt, så stikk innom din Joker-filial på lørdag. Da får du lappen som gir deg samme pris neste uke - uten dikkedarer og diskusjoner.

Tilbyder: Joker
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236