< >
Annonse:

Vinn Samsung Galaxy Note20 5G verdt 12 000 kroner

Vinn Samsung Galaxy Note20 5G verdt 12 000 kroner I denne konkurransen (jeg har svarene!) kan du vinne den nye Samsung Galaxy Note20 5G-telefonen. Enten du selv er på jakt etter en telefon, eller vil ha en super gave til noen andre - hvorfor ikke prøve lykken? Deltakelse går kjapt med mine svar. Trykk her for å besøke »

Er du med i INSIDERTIPS fra gjerrigknark.com får du opp svarene direkte under, hvis ikke kan du fylle inn skjemaet under og få se svarene med en gang.

Dette er et INSIDERTIPS fra gjerrigknark.com. Er du med her får du direkte beskjed om de virkelig godbitene på gjerrigknark.com straks de dukker opp.

Fyll inn skjemaet nedenfor for å se svarene og motta INSIDERTIPS i fremtiden.

Vis svar

Dette er svarene i konkurransen:

Hva heter svindelmetoden hvor svindlere sender ut en e-post for å fiske etter sensitiv informasjon? *Phishing

Hvilke tre sikkerhetsfordeler får du alltid med i våre nye Next og Original-abonnement? *Nettvern, Min Sky og Se Hvem

For at du skal føle deg enda litt tryggere på nett, har vi nylig lansert SAFE. Hva består denne sikkerhetstjenesten av? *ID-tyveriforsikring, SAFE WIFI og ID-vakt

SAFE WiFi lar deg skru på VPN (virtuelt privat nettverk), slik at du alltid har en trygg linje å surfe på. Når lønner deg seg å skru på VPN? *Når du logger deg på et åpent nett, som f.eks. på kafé, hotell eller flyplass.

SAFE ID-vakt informerer deg hvis e-postadressen eller kredittkortinformasjonen din dukker opp på det mørke nettet. For kunder som har SAFE er det helt trygt å registrere denne informasjonen hos oss, men hvordan gjør du det? *I Mitt Telenor og på Mine sider.

Hva er Nettslett? *En tjeneste som hjelper deg hvis du opplever netthets, eller får bilder på avveie.

Konkurransen avsluttes 30. oktober 2020.

Tilbyder: Telenor
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈