< >
Annonse:

Vinn Norgesferie verdt hele 100 000 kroner

Vinn Norgesferie verdt hele 100 000 kroner Kjøper du et Freia-produkt og registrerer EAN-koden, er du med i trekningen av en super Norgesferie verdt hele 100 000 kroner. Du kan også vinne småpremier hver dag. Du kan delta flere ganger! Trykk her for å besøke »

Er du med på INSIDERTIPS får du direkte beskjed om de virkelig godbitene på gjerrigknark.com straks de dukker opp. I tillegg får du jevnlig tilsendt tips om konkurranser der jeg har funnet svarene for deg, slik at du slipper å gjøre jobben.

HVORDAN DELTA
Klikk på besøkslenken her i saken og registrer deg.

PREMIE
Hovedpremien er en Norgesferie til en verdi av kr 100 000,-. Ved å registrere deg i konkurransen, er du med i trekningen av hovedpremien. Det trekkes en vinner av hovedpremien som vil bli tildelt etter endt kampanjeperiode. (Etter 14. juli). Hovedpremien vil bookes og koordineres av en tredjepart og kan ikke byttes med kontanter.

Det trekkes også 91 delpremier i kampanjeperioden. De trekkes ved «instant win» på kampanjenettsiden. Det trekkes en vinner tilfeldig hver dag. Det er en delpremie per vinner. Når deltakeren registrerer seg i konkurransen får de umiddelbart vite om de har vunnet en delpremie. Da kan de velge mellom en Freia-drikkeflaske, Freia-badehåndkle og Freia-paraply. Delpremiene blir sendt i posten fortløpende.

Har du registrert deg i konkurransen er du med i trekningen av hovedpremien, selv om du har vunnet en delpremie.

Tilbyder: Mondelez
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: