< >
Annonse:

Hvordan få billig tannlegebehandling

Hvordan få billig tannlegebehandling Er du en av dem som dropper tannlegebesøk fordi du er redd for regningen? Det finnes heldigvis billige alternativer for dem som ønsker å betale litt mindre.

Tannlegebehandling av studenter

Hvis du bor i nærheten av Bergen, Tromsø eller Oslo, så kan du benytte deg av tilbudet til Odontologisk Fakultet.

Odontologisk Fakultet er den avdelingen på universitetene som utdanner tannleger i Norge.

Ved behandling på Odontologisk Fakultet innebærer det at du stiller deg til disposisjon for studenter som er neste generasjons tannleger, de er selvfølgelig ledsaget av erfarende lærere (alle lærere har en doktorgrad eller professorkompetanse).

Det finnes faktisk ingen billigere eller tryggere behandling enn den du får ved Odontologisk fakultet. Ulempen er at behandlingene her kan ta lenger tid enn hos en vanlig privat tannlege.  

Du kan få mer informasjon om hvordan du kan bestille time på nettsiden hos de respektive fakultetene:

Odontologisk Fakultet Oslo

Odontologisk Fakultet Bergen

Universitetstannklinikken i Tromsø

Tannlegebehandling i utlandet

De siste årene har det blomstret opp mange forskjellige klinikker i Norge som tilbyr tannlegebehandling i utlandet. Disse klinikkene har ofte en klinikk i Norge og en klinikk i utlandet.

Tannlegebehandling i utlandet lønner seg når du har større eller kostbare behandling som når du behøver tannimplantater.

Det betyr at du kan få utført selve behandlingen i utlandet, men få oppfølgingen i Norge. Dersom du vurderer tannbehandling i utlandet, anbefaler vi at du sjekker at tannlegen er godkjent av HELFO og at den har et godt rykte (søk på internett).

Husk at tennene dine skal vare hele livet ut!

Tilbyder: Gjerrigknark.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: