< >
Annonse:

Husk å dra kortet når du har parkert ferdig

Husk å dra kortet når du har parkert ferdig Mange betaler med kort i moderne parkerings-automat. - Husk å dra kortet når du har parkert ferdig, slik at du ikke betaler for mye, forteller vår tipser Christian til Gjerrigknark.com.

La oss si at man antar at 2 timers parkering er nok, man drar så kortet og trykker seg frem til betaling for to timer. Du får parkeringslappen for to timer og legger den i bilen.

- Er du derimot ferdig med dine ærend allerede etter en time, er det en kjekk sak å kunne dra det samme kortet på nytt og kun betale for den faktiske bruken, minner Christian om.

Tipset gjelder naturlig nok kun på plasser som har en slik parkeringsautomat.

Har du prøvd noe slikt?

Forleden parkerte jeg i et parkeringshus hvor matbutikken ovenfor reklamerer med at du får igjen penger for parkeringen i kassa.

Jeg betalte først 20 kroner for parkeringen - leverte lapp i kassa og fikk 20 kroner i avslag på handelen. Men jeg var så kjapp jeg kunne i butikken og dro selvsagt kortet i parkeringsautomaten etterpå, dermed betalte jeg kun 12 kroner for parkeringen. Dealen ga meg altså 8 kroner i pluss

Neste gang skal jeg til samme parkeringshus og prøve følgende variant: 1) Betale 20 kroner for parkering 2) Kjøpe noe for 10 kroner - og se om jeg faktisk får penger tilbake i kassa når jeg leverer parkeringslapp verdt 20 kroner. Og til slutt løpe tilbake til parkeringsautomaten for å redusere parkeringsutgiftene...

Tilbyder: Gjerrigknark.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: