< >
Annonse:

Spar inntil 2 000 kroner per år på drivstoffutgiftene

Spar inntil 2 000 kroner per år på drivstoffutgiftene Jeg anbefaler flere kort som gir deg rabatt på forskjellige stasjoner, men mange orker ikke tanken på å ha mange kort i lommeboka. Dette tipset er for dere som vil gjøre minst mulig og likevel få billigere drivstoff. Trykk her for å besøke »

I mitt blogginnlegg Rekorddyr bensin og diesel: Slik betaler du minst mulig for drivstoff, kan du lese mer om hvordan du kan bruke minst mulig penger på drivstoff.

Men flere har kontaktet meg og synes det er så komplisert å være forberedt på alle eventualiteter - de vil ha det så enkelt som mulig, sier de.

Til dem har jeg følgende råd akkurat nå: Bruk kredittkortet Flexi VISA når du fyller drivstoff. Da får du alltid 4% rabatt - og kan spare inntil 200 kroner per måned / 2 000 kroner per år.

Rabatten gjelder uavhengig av hvilken kjede eller om du er i Norge eller i utlandet.

Tips fra Markus: Du kan koble opp Flexi Visa mot Circle K Extra og på den måten få Circle K Extra-rabatten sammen med Flexi Visa-rabatten!

Ekstra triks: Dersom du farter så mye at du nærmer deg maksgrensen for rabatt, er det kjekt om noen andre i husholdningen også har kortet ;)

NB! Som alltid når det gjelder kredittkort, så er det viktig at du betaler det skyldige beløpet på forfallsdatoen. Ellers går vinningen opp i spinningen. Og følgende renteeksempel er jo et godt bevis på det:

Flexi VISA: Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349

Tilbyder: Flexi VISA
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: