< >
Annonse:

Besøk Henie Onstad Kunstsenter og Teknisk museum med én billett

Besøk Henie Onstad Kunstsenter og Teknisk museum med én billett I hele juli kan dere besøke Henie Onstad Kunstsenter og Teknisk museum med én billett. Løser du inn billett hos ett av museene, får du gratis inngang hos det andre. Bare husk å spare på kvitteringen!

Teknisk museum tar dere med på en reise gjennom industri, teknologi, medisin og vitenskap. Med lekende læring kan de garantere mange spennende opplevelser. Besøk den nye utstilling om Norges energihistorie fra fortid, nåtid og inn i framtiden: ENERGI – i klimakrisens tid.

Henie Onstad Kunstsenter har fokus på modernisme og samtidskunst og viser verk av internasjonalt kjente kunstnere. Besøk kunstsenteret nå og opplev Atlanterhavet. Myter, kunst, vitenskap, en utstilling som dykker ned i havet og forteller historier fra 1400-tallet og frem til i dag.

Aktiviteter for hele familien

Begge museene tilbyr en rekke aktiviteter for store og små. Her kan dere prøve kreative workshops, spennende omvisninger og interaktive spill. Barna kan male sitt eget mesterverk, skape sine egne sjøkart og havdyr, dykke inn i Yayoi Kusamas evighets univers, bli med på spennende eksperimenter med flammer og høye smell, prøve seg som rakettingeniører, eller delta i morsomme teknologiske aktiviteter. Det er læring og moro for alle aldre.

Vakre omgivelser

Museene ligger ved Oslofjorden og Akerselva, perfekte for en sommerdag fylt med kunstopplevelser og teknologisk utforskning. Etter besøket kan dere nyte en piknik, ta en spasertur i de naturskjønne omgivelsene, ta en runde i skulpturparken eller et forfriskende bad hvis været tillater det.

Kun i juli

- Vi er stolte av å kunne tilby denne unike opplevelsen til vårt publikum, sier Therese Manus, markeds- og kommunikasjonsdirektør ved Henie Onstad Kunstsenter. - Vi ønsker å skape en spennende og underholdende opplevelse for både store og små, forteller Manus.

- Dette samarbeidet gir oss en fantastisk mulighet til å vise hvordan teknologi og kunst kan inspirere hverandre, sier Laila Andersen, avdelingsleder, kommunikasjon og marked ved Teknisk museum. - Vi håper å se mange nye nysgjerrige familier hos oss i sommer, håper Andersen.

Besøk nettsiden for mer informasjon og billetter: www.tekniskmuseum.no og www.hok.no eller du kan kjøpe billett når du kommer!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: