< >
Annonse:

Kjøper du Serla eller Lambi toalett- eller tørkeruller - samle poeng

Kjøper du Serla eller Lambi toalett- eller tørkeruller - samle poeng Dersom du kjøper Serla- eller Lambi-produkter, bør du bli medlem i kundeklubbene deres og registrere produktkodene for å samle til gavekort, produkter osv. Alle monner drar, veit du!

NB! Kundeklubbene legges dessverre ned fra 3. juni 2019.

Du har kanskje ikke lagt merke til det eller ikke brydd deg, men Lambi- og Serla-produktene har i årevis vært utstyrt med koder som du kan registrere på nettsiden deres og på den måten samle opp til gaver og slikt - fritt tilsendt, selvsagt!

Begge kundeklubbene har i den senere tid gjennomgått endringer - og det betyr i særdeleshet at det har kommet nye ting som du kan bestille når du oppnådd en viss poengstatus.

Det er litt forskjellig hva slags produkter du kan samle opp til (og det varierer, ikke bli lei bare fordi det er kjipe ting akkurat nå), men her er noen eksempler akkurat nå:

Serla - gavekort fra IKEA, Panduro Hobby, Zalando, iTunes, dispenserkit osv. 

Lambi - gavekort fra Zalando, IKEA, XXL, diverse stoffdyr (lam selvsagt) osv. Tidligere har de hatt Narvesen-kuponger, fordi kun en krone-is-kupong.

Ekstratips fra Gjerrigknarken Rune: Jeg vet at mange ikke bryr seg om kodene. Når jeg er hjemme hos folk jeg kjenner og jeg oppdager et Serla- eller Lambi-produkt, har jeg ingen skrupler med å spørre om de skal bruke koden - kanskje jeg kan få den?

Bli medlem i kundeklubbene:

Lambi Soft Club

Serla Club

Tilbyder: Serla og Lambi