< >
TIPS: Forhåndsregistrer deg i Gjerrigknarkens Julekalender - om 30 sekunder har du kanskje vunnet!
Annonse:

Trenger du el-verktøy? Lån gratis hos Clas Ohlson

Trenger du el-verktøy? Lån gratis hos Clas Ohlson Istedenfor å kjøpe el-verktøy du kanskje sjelden bruker, er det like greit å stikke innom en Clas Ohlson-butikk om du har en i nærheten. Der kan du nemlig låne mange forskjellige el-verktøy - helt gratis. Du må kun betale et depositum som du får tilbake. Trykk her for å besøke »

Tipseren Kjell skulle fikse noe på hytta og tok med seg all verdens utstyr for å være forberedt. - Selvsagt oppdaget jeg senere at jeg trengte noe spesialverktøy, og da kom jeg på ordningen som Clas Ohlson har med gratis utlån av all verdens el-verktøy. Perfekt, forteller Kjell!

– Når man skal sette i gang med småprosjekter i hjemmet, trenger man ofte spesielle typer verktøy som man ikke nødvendigvis har i verktøykassa eller i garasjen. Noen av oss vil kun trenge verktøyet der og da, før det støver ned i boden. Vi synes det er unødvendig, og ønsker derfor å tilby gratis utlån av verktøy fra alle våre butikker rundt om i landet, forteller Ina Kristin Haugen, kommunikasjons- og markedssjef i Clas Ohlson Norge.

Dersom du trenger en drill, bajonettsag, stikksag, multimaskin, vinkelsliper, slagdrill, sirkelsag eller en borhammer er det nå bare å dra til din lokale Clas Ohlson-butikk for å låne nettopp dette. Lånet av verktøyene koster deg ingenting.

– Store verktøy tar mye plass, og det er en kjent problemstilling at mange av oss ikke har nok lagringsplass i boden hjemme. Vi ønsker også å hjelpe våre kunder med å få en mer bærekraftig livsstil. Ved å tilby utlån av produkter man kanskje bruker 1-2 ganger, sparer vi miljøet, sier Haugen.

Tilbyder: Clas Ohlson
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: