< >
Annonse:

Har du fått Trumf VISA og glemt å sjekke om du fikk velkomstbonus?

Har du fått Trumf VISA og glemt å sjekke om du fikk velkomstbonus? Tipseren Jørgen skaffet seg i høst Trumf VISA for å spare penger på matvarehandelen. Han ble lovet velkomstbonus, men den dukket ikke opp. Men Jørgen tok fighten. Moral: Ikke glem hva firmaene lover!

Jørgen skriver følgende til Gjerrigknark.com:

"I slutten av oktober inngikk jeg avtale om Trumf Visa. Rett etter fikk jeg brev med oversikt over fordeler etc. I første linje sto det at man fikk en velkomstbonus på 100 kroner hvis man brukte kortet innen 14 dager. Dette var altså i oktober.

Da jeg i jula ikke kunne se at jeg hadde fått denne bonusen så tok jeg kontakt. To telefoner, og ingen så ut til å vite noe om denne fordelen. To mail senere og jeg har nå fått overført bonusen etter å ha sendt dem bilde av brevet. Jeg inngikk avtalen etter å ha blitt overbevist av en selger, og siden jeg hadde trumf allerede var det ingen stor deal.

Jeg tipper at det er mange forbrukere der ute som har mottatt samme brevet som meg, men som ikke har mottatt bonusen. Det virker nesten som om selskapet selv omtrent ikke vet at det har blitt lovet en gang."

Velkomstbonus Trumf Visa

Dersom du er blant dem som har skaffet deg Trumf Visa-kort i senere tid (uvisst hvor lenge velkomstbonus-saken har pågått), bør du sjekke om du har fått velkomstbonustilbudet ved å finne frem brevet du mottok sammen med kredittkortet.

Deretter kan du enkelt sjekke om du har fått bonusen ved å logge på din Trumf-konto.

Dersom du IKKE har mottatt velkomstbonus, må du kontakte Trumf kundeservice. Du finner mulighetene på denne siden.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: