< >
Annonse:

Ikke la deg lure av Entercards sin erstatning for Coop kredittkort

Ikke la deg lure av Entercards sin erstatning for Coop kredittkort Har du Coop Mastercard, har du nok fått med deg at Coop har avsluttet sitt samarbeid med Entercard. I januar har Entercard sendt ut Re:member kredittkort - og gitt inntrykk av at dette er et kort som erstatter Coop Mastercard. Det er bare sprøyt! Trykk her for å besøke »

Coop Mastercard er et medlems- og betalingskort i ett, som bl.a. gir én prosent ekstra bonus til medlemmene som handler med kortet hos Coop, i tillegg til kjøpeutbyttet.

Dersom du har hatt Coop Mastercard for å samle litt ekstra penger når du handler, har det vært en smart deal.

I desember 2022 ble det klart at Coop inngikk en samarbeidsavtale med Sparebank1 Kreditt som ny leverandør av Coop Mastercard fra 1. februar. 

Ditt gamle Coop Mastercard har gyldighet frem til og med 31. januar, men det er først fra 1. februar at du kan søke om nytt kort - og det smutthullet har Entercard utnyttet.

Entercard har sendt ut sitt Re:member kredittkort og gitt inntrykk av at dette kortet er en erstatning for Coop Mastercard.

- Informasjonen du tidligere har fått fra Entercard er noe ufullstendig og upresis hva gjelder forskjellene mellom re:rember-kort og Coop Mastercard med tilhørende medlemsfordeler, heter det diplomatisk i en e-post fra Coop.

Erstatningskortet som Entercard har sendt ut, gir ingen medlemsfordeler i det hele tatt for Coop-medlemmer. - Dette er beint ut lureri av Entercard, uttaler Rune Kaino Nikolaisen fra Gjerrigknark.com.

- Jeg anbefaler deg å kontakte Entercard og si opp kortet, klipp det gjerne i to eller flere biter, sier Nikolaisen.

Vil du fortsette å bruke Coop Mastercard? 

På grunn av Coops avtale med Entercard, må du vente til 1. februar med å søke om det nye Coop Mastercard.

Husk at dersom du f.eks. har ditt gamle Coop Mastercard i Coopay, må du oppdatere appen med et annet kredittkort inntil du får godkjent og mottatt det nye Coop Mastercard

Tilbyder: Coop
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: