< >
Annonse:

Få ekstra feriepenger: Ta ut Trumf-bonusen nå

Få ekstra feriepenger: Ta ut Trumf-bonusen nå Er du i beit for noen ekstra kroner til ferien eller kanskje for å dekke de økte matvarekostnadene? Da bør du sjekke hvor mye Trumf-bonusen du har tilgjengelig og be om overføring til din bankkonto. På den måten får du et ekstra tilskudd i slunken kasse. Trykk her for å besøke »

Nordmenn har faktisk mer enn 1,8 milliarder kroner stående i bonus på Trumf-konto. Mange vet kanskje overhodet ikke hvor mye de har tilgjengelig på sin egen Trumf-konto, mens atter andre tenker det er en god bufferkonto.

Kanskje du faktisk har glemt at du har penger stående på din Trumf-konto? 

I motsetning til Æ-appen hos Rema 1000 som gir direkte rabatt i kassen, har Coop og Trumf egne systemer der man samler bonus etter hvert som handler i de tilhørende butikkene. 

Hos Coop får medlemmene i alle fall litt rente på pengene som er innestående på konto, men hos Trumf gis det absolutt ingen rente i det hele tatt. Det er derfor totalt bortkastet å la pengene stå ubrukt, mener Gjerrigknarken Rune.

- Jeg overfører med jevne mellomrom både Coop- og Trumf-bonusen til min vanlige bankkonto. På den måten kan jeg selv kontrollere hva disse opptjente kronene skal brukes til, forteller Rune Kaino Nikolaisen fra Gjerrigknark.com.

Gjerrigknarkens råd til alle Trumf-kunder

Du har 4 muligheter til å bruke Trumf-bonusen du har spart opp:

  • 1. Overfør hele eller deler av Trumf-saldoen til din bankkonto. Dette er helt gebyrfritt.
  • 2. Dersom du er SAS Eurobonus-medlem, kan du overføre penger til din Eurobonus-konto. NB! Ikke å anbefale nå som SAS sliter økonomisk og kanskje går konkurs.
  • 3. Er du medlem i Nordic Choice Club, kan du overføre hele eller deler av din Trumf-saldo til Nordic Choice Club og bruke poengene på hotellovernattinger i kjeden.
  • 4. Du kan aktivere et bonusuttak på så mye du ønsker som kan brukes hos Kiwi, Meny, Jacob's, Spar, Eurospar, Nærbutikken, CC MAT og Joker.

Min anbefaling er enkel: Overfør pengene til din bankkonto NÅ - da har du full styring på hvordan du bruker pengene. Ikke la Norgesgruppen sope inn penger på å ha nesten to milliarder kroner innestående på sine bankkonti.

Tilbyder: Trumf
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: