< >
Annonse:

Air France og KLM sitt lojalitetsprogram Flying Blue lanserer statusmatch i Norge

Air France og KLM sitt lojalitetsprogram Flying Blue lanserer statusmatch i Norge Frem til slutten av juni kan norske reisende med medlemskap i andre flyselskapers lojalitetsprogram søke om tilsvarende status via en Flying Blue-statusmatch. Foto: Pexels. Trykk her for å besøke »

Det eksklusive tilbudet inkluderer oppgradering til Flying Blue Silver, Gold eller Platinum med unike fordeler i løpet av 12 måneder, som for eksempel prioritert innsjekking og ombordstigning, mulighet til å tjene flere Miles, gratis valg av sete og mye mer.

- Vi er svært glade for å tilby norske frequent flyers muligheten til å bli med i Flying Blue og dra nytte av denne statusmatchen som er gyldig frem til slutten av juni. Dette er den første statusmatchen av sitt slag, så hvis du vil prøve et annet bonussprogram er dette rette tidspunktet og akkurat i tide for sommerferien, sier Tom Verbugt, General Manager for Air France og KLM, Nord-Europa.

Air France og KLM er medlemmer av flyalliansen Sky Team, som har blitt kåret til Årets Allianse to år på rad ved Air Transport Awards. Flying Blue-statusmatchen inkluderer tilgang til SkyTeam lounger for Gold- og Platinum-medlemmer.

- Fra og med 1. september ser vi også frem til å ønske SAS velkommen til SkyTeam, sier Tom Verbugt.

Om Flying Blue

Flying Blue er lojalitetsprogrammet til Air France-KLM Group. Grunnlagt i 2005, teller det nå 20 millioner medlemmer globalt, med tilgang til et bredt spekter av belønninger og fordeler. Medlemmer kan tjene og bruke Miles hos et bredt utvalg av flyselskaper, kommersielle og finansielle partnere.

Hvordan søke:

For å søke kan kvalifiserte kunder besøke flyingblue.statusmatch.com, betale gjeldende avgift og ved godkjenning oppgraderes statusen umiddelbart. Kunder som ikke er eksisterende Flying Blue-medlemmer, kan bli med i programmet på Flying Blues nettside og fullføre søknaden.

Klikk på besøkslenken her i saken for mer informasjon.

Tilbyder: Flying Blue
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: