< >

Smart NSB-triks: Hvordan få billigere togbilletter

Smart NSB-triks: Hvordan få billigere togbilletter Tipseren Andreas har et bra tips for hvordan togbilletten kan gjøres litt billigere - alle monner drar når kreativiteten er på topp. Sjekk hvordan Andreas får mest mulig ut av sine togkroner.

Andreas forteller følgende:

Jeg reiser en del med tog mellom Oslo og Hamar og har funnet ut hvordan jeg får billetten litt billigere. Hvis vi vi tar utgangspunkt i å reise lørdag 25. april klokken 10:03 fra Hamar, koster billetten 249 kroner med NSB Minipris.

NSB er forpliktet til å følge Ruters soner og priser i Oslo og Akershus og NSB billetter kjøpt innen Ruters soner har overgang til annen kollektivtransport i Oslo og Akershus. Om jeg bestiller billett fra Hamar til Eidsvoll (første stasjon i Akershus) koster billetten for delstrekningen 136 kroner.

Jeg bestiller også en billett fra Eidsvoll til Oslo S, som koster 90 kroner (4 soners billett hos Ruter). Dermed koster billetten fra Oslo til Hamar 226 kr. Det er 23 kroner spart hver vei.

I tillegg har jeg fri overgang når jeg kommer til Oslo, fordi den siste billetten er innen Oslo og Akershus. En enkeltbillett i Oslo koster 30 kr på automat og 50 hvis man kjøper ombord. Dermed er det en god del å spare på Oslo-turen ved å være litt smart.

Ikke umulig at det samme går an på andre strekninger også. Har hørt at folk har gjort dette mellom Oslo og Kongsvinger også.

Har du lignende triks som kan brukes for å spare transportutgifter med NSB? Skriv en kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

Relaterte saker:

Utallige rabattmuligheter når du reiser med Ruter i Oslo

Er du villig til å snike på buss, trikk eller t-bane for å spare penger?

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈