< >
Annonse:

Digitalt Trumf-kort er her

Digitalt Trumf-kort er her Betaler du med kontanter, kredittkort, mobil eller klokke når du handler i Norgesgruppens butikker? Da har du hittil vært nødt til å dra det fysiske Trumf-kortet for å få Trumf-bonus. Nå er det digitale Trumf-kortet her! Trykk her for å besøke »

Tidligere har du kanskje gått glipp av Trumf-bonus dersom du har betalt med mobil, klokke, kontanter eller kredittkort og har glemt å dra Trumf-kortet før du betalte?

Nå blir det i alle fall litt enklere å sikre seg Trumf-bonus, fordi Norgesgruppen har lansert et digitalt Trumf-kort i appen deres.

Vel, du må fortsatt huske på å skanne Trumf-kortet, men du er ikke lenger avhengig av det fysiske kortet. Du kan bruke Trumf-appen for å sikre deg bonus.

Med digitalt Trumf-kort kan du spare Trumf-bonus hos Kiwi, Meny, Spar, Joker, Nærbutikken og CC Mat når du betaler kontant, med kredittkort, mobil eller klokke. Alt du trenger å gjøre er å skanne QR-koden i Trumf-skanneren som er montert ved siden av betalingsterminalen.

MEN: For å spare bonus hos Gigaboks, Apotek 1, Mester Grønn, Esso og bemannede Shell-stasjoner må du fortsatt betale med Trumf-registrert bankkort eller skanne ditt fysiske Trumf-kort før betaling.

Ang. kredittkort: Bruker du Trumf Visa trenger du ikke skanne det digitale Trumf-kortet for å få Trumf-bonus på kjøpet.

Tilbyder: Trumf
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: