< >
Annonse:

Elkjøp og Norsk Ombruk samarbeider om salg av brukte hvitevarer på nett

Elkjøp og Norsk Ombruk samarbeider om salg av brukte hvitevarer på nett Nå kan du handle brukte hvitevarer, med to års garanti, hos Elkjøp. Norsk Ombruk og Elkjøp utvider samarbeidet og gjør brukte hvitevarer mer tilgjengelig og enklere å kjøpe enn noen gang. Trykk her for å besøke »

Med en årlig innsamling på over 30.000 tonn, er Elkjøp den største aktøren innen el-avfall i Norden. Alle kasserte produkter som samles inn, blir enten satt i stand igjen eller resirkulert. Fortsatt støver mange produkter ned i norske hjem, blant annet rundt 10 millioner gamle mobiltelefoner. Derfor har elektronikkjeden lansert El-pant for å kunne sikre at enda mer el-avfall blir samlet inn på en forsvarlig måte.

Nå åpner Elkjøp også opp egne nettsider for salg av brukte hvitevarer, i samarbeid med Norsk Ombruk.

- Vi har gode rutiner for innsamling av el-avfall og har samarbeidet lenge med Norsk Ombruk. De fleste av produktene deres kommer derfor allerede fra oss. Nå utvides samarbeidet til å inkludere salg av Norsk Ombruk sine produkter via Elkjøp sine nettsider. Dette vil føre til at flere av de produktene som kommer inn til oss som El-retur eller El-pant vil kunne få forlenget levetid, sier Linda Frid Andresen, administrerende direktør i Elkjøp Norge.

Hvitevarene som selges brukt kommer altså blant annet fra Elkjøps egen innsamling av el-avfall ved kjedens butikker rundt om i landet. Her henter Norsk Ombruks fagfolk de produktene som enkelt kan få et nytt liv, før de repareres, testes, rengjøres og legges ut for salg på nett. De brukte produktene kjøper du som om de er nye, og etter at du har betalt i nettbutikken leveres hvitevaren på døra – med to års garanti.

- Siden 2013 har vi reddet over 85.000 hvitevarer fra å bli el-avfall til å bli velfungerende produkter med ny levetid, sier Jean Skjelbred i Norsk Ombruk, før han fortsetter.

- Å handle på nett med garanti er en enklere og tryggere måte å kjøpe brukt på, som dessverre altfor få vet om. Vi er glade for samarbeidet med Elkjøp og er sikre på at dette vil vi øke både kunnskap om,- og salget av, brukte hvitevarer betraktelig.

Før har Norsk Ombruk solgt produktene sine i egen nettbutikk, hvor rundt 400 klikker seg innom daglig. Til sammenligning har elkjop.no over 200.000 besøk i løpet av en dag. Gjennom å selge via Elkjøp sine nettsider vil Norsk Ombruk få tilgang til mange flere kunder og dermed omsettes også flere brukte produkter.

Tilbyder: Elkjøp
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: