< >
TIPS: Forhåndsregistrer deg i Gjerrigknarkens Julekalender - om 30 sekunder har du kanskje vunnet!

Slik handler du billig julegodteri på nett

Slik handler du billig julegodteri på nett Skal du handle godteri til jul, kan det fort bli dyrt. Men du kan faktisk handle julegodteri billig fra utenlandske nettbutikker, i alle fall om du er kjapp nok til å bestille i tide. Jeg har tatt en kikk på hvilke godistilbydere som har julegodteri.

Tips 1: Maxgodis

Maxgodis er den mest kjente nettbutikken for alle som elsker godteri og brus til rimeligere priser enn i Norge. 

I disse dager fylles tydeligvis lagrene opp med julegodteri, ta en kikk på denne siden og sjekk ut hva Maxgodis har tilgjengelig akkurat nå. Du finner i alle fall juleskum, julmust (noe a la julebrus), Nidar-poser, sjokoladenisser, julemarsipan, sjokokalendere osv.

Tips 2: Swecandy

Swecandy er den som for tiden har mest julevarer tilgjengelig, så her bør du i alle fall ta en nøye kikk om du finner det du ønsker av julegodis.

Tips 3: XL Godis

Foreløpig ikke noe spesielt med julegodteri hos XL Godis, men dersom du er på jakt etter godteri for veganere, glutenallergikere eller laktoseintolerante, kan det være smart å sjekke denne nettbutikken.

Tips 4: Yoolando

Yoolando ser ikke ut å tilby all verdens for julesultne nordmenn, men det kan jo hende at dere skal drikke noe annet enn julebrus? 

Andre nettbutikker som også selger godteri og brus fra utlandet

Det finnes en rekke store og små nettbutikker som selger brus og godteri, men det ser ikke ut til at de fokuserer særlig på julegodteri. Dersom du har testet noen av disse, setter jeg og andre stor pris på om du kommenterer i kommentarfeltet.

Godteributikk.com

Megacandy.no

Godis1.se

Coopers candy

Mange tipser meg om andre nettbutikker som selger brus og godis, men jeg kan ikke anbefale alle. Ta Gottekungen som et eksempel - de har opplevd en klagestorm uten like. Muligens ufortjent dersom folk har dårlig tid og tror de får varene i tide, jeg vet ikke. På Facebook får de i alle fall pepper i stort monn.