< >
Annonse:

Slik utnytter du Power sin «Få sykkel på kjøpet»-kampanje

Slik utnytter du Power sin «Få sykkel på kjøpet»-kampanje I noen uker fremover har Power nok en gang sin Sykkel på kjøpet-kampanje. Det betyr at du får en sykkel verdt 1 990 kroner når du kjøper visse produkter. Er det mulig å utnytte en slik deal på en ekstra smart måte? Trykk her for å besøke »

Tips 1: Få gratis sykkel til bruk i 30 dager

Power har en klassisk 30 dager åpent kjøp-garanti , og den gjelder også for sykkeldealen. Det betyr at du kan kjøpe en av artiklene på kampanjesiden (f.eks. et aktivitetsarmbånd til 799 kr, skriver til 1490 kr, sportsørepropper til 1490 kr, DAB-radio til 1499 kr), få utlevert sykkelen og innen 30 dager levere tilbake begge deler.

Ulempen er at du må skru sammen sykkelen selv, men det burde jo gå relativt raskt unna. I kampanjen sies det forøvrig ingenting om at man må skru fra hverandre sykkelen etterpå - men husk å ta vare på alt av emballasje.

Fordelen med en slik utnyttelse er selvsagt at du får en sykkel og et annet produkt til fri benyttelse i 30 dager. Jeg vil dog ikke anbefale å gjøre slikt i stor stil, slik som f.eks. gjerrigknarken Martin gjorde i en lengre periode med Playstation 4 hos Elkjøp.

Tips 2: Kjøp et produkt du kanskje trenger og selg sykkelen

I 2016 kjøpte en bekjent av meg en slik Expert-sykkel for 1 500 kroner på Finn.no. Selgeren hadde vært smart og kjøpt et produkt han behøvde, og tok selvsagt med seg sykkelen selv om han hadde sykkel fra før av. Dermed var veien kort til Finn.no og et salg. Dette kan man altså til og med ordne med fortjeneste.

Ta en kikk på kampanjeproduktene som kvalifiserer til å få en sykkel. Dersom man antar at sykkelens verdi er ca. 1500-2000 kroner (Power sier selv kr 1999), vil et kjøp av Triacle aktivitetsarmbånd (kr 799), multifunksjonsskriveren HP Envy 7130 (kr 1490), Amadeus DAB-radio (kr 1499), Wilfa kaffetrakter (kr 1699) eller JBL sportsørepropper (kr 1490), innebære en ren fortjeneste når du selger sykkelen på for eksempel Finn.no. Dersom du er villig til å ta litt risiko, kan du i praksis kjøpe ethvert produkt i denne kampanjen og selge både sykkel og produkt på Finn.no. Det skulle ikke forundre meg om du vinner på det!

Tips 3: Slå til dersom du nå eller i nær fremtid trenger en ny sykkel

Kampanjen til Power innebærer at du får en hybridsykkel med 18 gir fra Shimano. Rammestørrelsen er på 51 cm og sykkelen leveres med 26 tommer sykkelhjul. Sykkelen passer både herre, dame og ungdom. 

En gjerrigknark er flink til å planlegge. Vet du at det blir sykkelkjøp i nær fremtid, vil et slikt kjøp lønne seg.

Men kanskje du ikke trenger ny vaskemaskin, skriver, fjernsyn eller lignende akkurat nå? Da gjelder det å føle seg frem hos bekjente eller slektninger. Kanskje du kan alliere deg med dem og inngå en deal slik at du får sykkelen likevel?

Tilbyder: Power