< >
Annonse:

Spot On - appen som reduserer matsvinn og gir deg billige datovarer

Spot On - appen som reduserer matsvinn og gir deg billige datovarer Er du blant dem som handler datovarer både for å spare penger og redusere matsvinnet i dagligvarehandelen? Nå lanseres snart en spennende app som varsler deg om billige datovarer når du går inn i butikken! Trykk her for å besøke »

I 2017 inngikk regjeringen og den norske matbransjen en avtale om å redusere matsvinnet i Norge med 50 prosent innen 2030. Kartlegging viser at så mye som 400.000 tonn mat blir kastet i året, der dagligvarehandelen står for cirka en tredjedel av dette. Bare i Norge kaster en gjennomsnittlig nordmann 75 kg per år.

Den nye Spot On-appen skal hjelpe dagligvarebransjen å ikke kaste mat forgjeves. Forbrukeren vil kunne kartlegge matvarer i dagligvaren som er i ferd med å gå ut på dato for så å kunne kjøpe produktene til sterkt reduserte priser. 

Spot On-appen kan benyttes på tvers av alle matkjeder. Den gir deg automatisk varsling om matvarer som er på vei til å gå ut på dato, men ikke før du går inn i ønsket butikk. Spot On samler alle butikker i én og samme app! I det man forlater butikken, lukkes applikasjonen automatisk og aktiveres ikke igjen før man går inn i en annen butikk som er tilknyttet Spot On.

Appen har i lengre tid vært i utviklingsfasen, men nå forteller firmaet bak at det begynner å nærme seg lansering. Dersom du besøker nettsiden deres, kan du registrere deg og bli varslet når Spot On lanseres.

Tilbyder: Spot On Shop
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: