< >
Annonse:

Er du lei av påslag og skjulte kostnader fra strømtilbyderen du bruker?

Er du lei av påslag og skjulte kostnader fra strømtilbyderen du bruker? Er du lei av å lete etter skjulte kostnader hos strømtilbyderen, kan det være en ide å sjekke ut Talkmore sitt strømtilbud. Du får fast månedspris på 49 kroner, ingen påslag på strømprisen og heller ikke bindingstid. Talkmore har gjennomfakturering! Trykk her for å besøke »

Som jeg har nevnt i utallige sammenhenger: det lønner seg ikke å være en trofast strømkunde. Samtidig er mange engstelige for å betale for unødvendige ekstratillegg, høye prispåslag og kanskje attpåtil bli fanget i lang bindingstid.

Talkmore Strøm garanterer at du betaler akkurat det samme som det koster på strømbørsen til enhver tid. Det eneste som kommer i tillegg er et fast månedsbeløp, ingen påslag eller skjulte kostnader. Eller binding for den saks skyld.

Talkmore tilbyr kun denne ene strømavtalen, i motsetning til en rekke andre strømtilbydere som kan ha en rekke forskjellige strømavtaler til utvalg, noe som gjør forvirringen total for mange.

Tilbyder: Talkmore
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: