< >

Billig eller gratis Battlefield- og Call of Duty-spill?!

Billig eller gratis Battlefield- og Call of Duty-spill?! Er du av dem som himler med øynene over hvor mye moderne spill som Battlefield og Call of Duty koster? Da bør du lese denne artikkelen for hvordan du går frem for å skaffe deg denne typen spill billig eller til og med gratis!

Hvordan få Call of Duty og Battlefield billigere?

Det høre kanskje rart ut, men data- og konsollspill oppfører seg som en typisk en ferskvare. Hva innebærer dette for deg? Jo, ganske enkelt at prisen er høyest 1-2 måneder etter utgivelse, og så synker de gradvis i pris. Ofte finner du toppspillene til halv pris og vel så det etter 5-6 måneder, og opplevelsen blir vel ikke noe dårligere selv om man kjøper et 5 måneder gammelt spill??

Klarer du ikke vente 5 måneder på et spill anbefaler vi deg å ta en tur innom spillbutikkene med bruktavdeling med jevne mellomrom. Det tar ikke lang tid for en ungdom i dag og spille ferdig et spill, og så gå lei. Og da er det jo for mange naturlig å bytte spillet inn i et nytt spill i en slik butikk. Er du litt våken da, kan du snappe opp nesten nye spill til godt reduserte priser!

Hvordan få Call of Duty og Battlefield gratis?

Med mindre du gjør deg til tyv, eller vinner en av de utallige konkurransene som ofte dukker opp med denne typen spill som premie, får du nok ikke spillene gratis.

Det du imidlertid kan gjøre er å prøve noen alternative spill som er "nesten like gode" og gratis. Med gratis så mener vi at de heller ikke inneholder elementer som gjør at du føler at du må betale underveis for å beholde spillopplevelsen, noe som har blitt ganske populært for spillutgivere å gjøre i de senere år.

To profesjonelt utviklede spill som gis bort uten at det koster deg en krone, og uten at du må ha kredittkortet klart mens du spiller er America's Army og Glorious Mission. Minuset er at du må svelge litt propaganda mens man spiller, men det skal en gjerrigknark tåle, eller hva?!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈