< >
Annonse:

Kjøp UNICEF-julegaver som redder barns liv

Kjøp UNICEF-julegaver som redder barns liv En gjerrigknark gir selvsagt gaver til sin familie, men i tillegg tenker jeg litt ekstra på andre som ikke har det like godt. Unicef gir deg sjansen til å kjøpe et passende produkt som gis til et barn i nød. Og du får et gavekort som kan legges under juletreet. La oss ikke glemme skattefradraget du får, forresten. Trykk her for å besøke »

I UNICEF sin gavebutikk kan du velge produkter som du ønsker å gi bort til noen som trenger det. 

På den måten kan du selv prioritere hva du kan støtte – istedenfor å gi penger uten å vite hva de brukes til.

Når du har kjøpt et eller flere produkter, kan du lage et gavekort som du kan laste ned eller få tilsendt på papir (da koster det 30 kroner).

Gi gave med mening

Få skattefradrag for gaven du gir

Du synes kanskje det er litt sleipt at jeg henviser til at en slik gave kan gi deg skattefradrag, men det betyr jo i praksis at beløpet du gir resulterer i en vinn-vinn-situasjon. Du gir en gave til noen som trenger det, mens du selv betaler noe mindre. Dermed kan du jo i teorien gi mer...

Dersom du gir gaver som til sammen koster over kr 500, får du 28% skattefradrag.

For å få skattefradraget for 2015 må du sende inn personnummeret ditt (11 siffer) til Unicef senest 5. januar 2015. Du kan sende informasjonen via e-post til giver@unicef.no eller via post til UNICEF Norge, Postboks 438 Sentrum, 0103 Oslo.

Tilbyder: UNICEF
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?