< >
Annonse:

Merk klær og ting med navnelapper i barnehage, SFO og skole

Merk klær og ting med navnelapper i barnehage, SFO og skole Har du barn i barnehage eller på skolen? Foreldrene bør sørge for god merking av klær, matbokser, drikkeflasker og annet som brukes i barnehage og skole, så ikke man ender opp med å måtte kjøpe nye ting. Enkle merkelapper sparer penger!

Hvorfor bør man merke personlige eiendeler?

Mange barnehager krever at foreldrene merker klær og ting på en grei måte. Det blir klart enklere for de ansatte når påkledningen skal organiseres, ting ramler ut av hyllene osv.

Navnelapper er viktig i barnehagen

På skolene vet vi at ting ofte blir gjenglemt i garderober og klasserom, mange elever vet omtrent ikke hva som tilhører dem (her snakker Gjerrigknarken av egen erfaring).

Mange foreldre sverger til det enkleste og billigste, nemlig en merkepenn som takler klær og utstyr, men de fleste vil kjapt merke at pennene ikke holder mål i det lange løp. Det skal ikke mange vaskemaskinrunder på 60 grader før teksten blir blass.

Med mange års erfaring med barn i skole og barnehage, er jeg blitt mest glad i merkelapper. I dag finnes det utrolig mange forskjellige leverandører på markedet. Ta en kikk på disse:

Markmaster

Markmaster leverer navnelapper, klistremerker, etiketter og pakkelapper til lave priser. De har svært konkurransedyktige priser, f.eks.:

100 stk. strykefrie/strykfaste navnelapper kr 68.

100 stk. refleksmerker kr 83.

100 stk. pakkelapper kr 172.

Smartlapper

Denne leverandøren tilbyr også skolapper for den som behøver det. Selve lappene er omtrent som Askeladdens eller Merkalt med mulighet for enkle symboler.

Smartlapper selger pakker som for eksempel Strykefri pakke med 126 klistrelapper og 12 skolapper til kr 149 (stykkpris kr 1,08), Bestselgeren med 84 klistrelapper, 84 strykelapper og 12 skolapper til kr 157 (stykkpris kr 0,87) eller Familiepakke med 126 klistrelapper, 126 strykelapper og 12 skolapper til en pris av kr 198 (stykkpris kr 0,75).
NB! Med rabattkoden NAVNELAPPER får du 10% rabatt på alle navnelapper.

Gratis frakt.

Nordicprint

Nordicprint tilbyr mer forseggjorte og fargerike lapper der du til og med kan laste opp et eget bilde (for eksempel av barnet ditt – kjempesmart) som gjør det enkelt for barnet ditt og kjenne igjen sine egne klær og ting.

Firmaet gir deg 140 klistrelapper eller 135 strykelapper for kr. 189. Frakt er nå inkludert. Det gir en stykkpris for klistrelappene på kr 1,35 og kr 1,40 for strykelappene.

Viktig å bruke merkelapper også på skolen

Askeladden

Askeladden er gjengangeren i markedet og er et kjent begrep for alle som har hatt merkebehov fra 90-tallet og utover.

Firmaet tilbyr 120 strykefrie navnelapper for kr 179 per sett (kr 1,49 per lapp), 75 strykelapper og 75 klistrelapper for kr 149 (kr 0,99 per lapp), 180 klistrelapper (kr 0,82 per lapp) eller 120 strykelapper (kr 1,24 per lapp). Askeladden har gratis frakt.

Navnemerker.no (tidl. Presis)

Klistremerkene fra Navnemerker.no (tidl. Presis) produseres av en tynn spesialfolie med et godt klebende lim. Du får fargelapper og kan velge et ikon i tillegg. For 100 eksemplarer må du betale kr 170 som gir en stykkpris på kr 1,70, 200 lapper koster kr 310 (stykkpris kr 1,55) og 300 eksemplarer koster kr 450 (stykkpris kr 1,50).

Disse er således betraktelig dyrere enn de andre (frakt er inkludert i vår utregning), men mange mener disse klistremerkene holder svært lenge.

Hvilke navnelapper bør du velge?

Vil du ha enkle og greie navnelapper, anbefaler jeg Smartlapper eller Markmaster.

Ønsker du merkelapper med personlig preg og kanskje et bilde som gjør det enkelt for barnet ditt å kjenne igjen klærne, velger du Nordicprint.

Lykke til i arbeidet med å merke alt – det har så absolutt sine fordeler!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?