< >
Annonse:

Er du ikke kredittverdig? Her er Gjerrigknarkens løsning for mobilabonnement og internett

Er du ikke kredittverdig? Her er Gjerrigknarkens løsning for mobilabonnement og internett Det er mange grunner til at noen ikke anses for å være kredittverdig. Det er fort gjort å havne i en ond spiral hvor problemer tårner seg opp. Men det finnes i alle fall en smart løsning dersom du er i en knipe og trenger mobilabonnement og internett. Trykk her for å besøke »

Hvorfor blir noen ikke funnet å være kredittverdig?

De fleste antar at det er dårlige betalere som mister kredittverdighet. Men det kan faktisk skje at enkle ting som det å flytte og kanskje går noe ned i inntekt et år gjør at man ikke når gjennom kredittsjekken til selskaper du ønsker å inngå et kundeforhold til.

Hvordan få tilgang til et mobilabonnement og internett?

Mobilselskaper og internettilbyder sjekker kredittverdigheten din før du kan bli kunder hos dem. Selvsagt kan du benytte deg av kontantkort til mobilen, men dette er som oftest svært dyrt i lengden.

Er du ikke kredittverdig, er det vanskelig å inngå et kundeforhold

Å tilfredsstille behovet for internett i hus og hjem er enda verre dersom ingen selskaper vil inngå avtale med deg.

Hva er løsningen for deg som ikke er kredittverdig?

En anonym tipser anbefaler å bruke mobiltilbyderen Talkmore som har et godt tilbud med forhåndsbetaling (a la kontantkort) til mobiltelefoni. Det betyr ganske enkelt at du forhåndsbetaler og dermed behøver heller ikke selskapet å kredittsjekke deg.

Ulemper med forhåndsbetalte løsninger

Uansett om det er en feil som har skjedd som har gjort at du vurderes som «ikke kredittverdig», så finnes det altså muligheter.

Likevel er det jo viktig å huske på at å bruke kredittkort til å betale mobil- og internettabonnement ikke fritar deg for ansvaret å betale kredittkortregningen. Les for eksempel min artikkel Gjerrigknarkens 3 hemmeligheter om bruk av kredittkort.

Tilbyder: Talkmore
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?