< >
Annonse:

Gjerrigknarkens 9 beste tips til billige julegaver

Gjerrigknarkens 9 beste tips til billige julegaver Er du på jakt etter billige julegaver som familie, venner og bekjente faktisk setter pris på? Dersom du er ute i siste liten, er det fint mulig å bruke lite penger på å gjøre andre glade. Sjekk mine tips!

Mottoet for en gjerrigknark som ikke vil eller kan bruke uhorvelige summer på julegaver, er selvsagt "det er tanken som teller". 

Muligens en floskel, men faktum er definitivt at folk flest setter pris på gaver som de vet at du har gjort deg opp noen tanker om. Når du i tillegg lager pakkelappene selv (f.eks. av julemelkekartonger) og pakker inn alt i fint papir som du har hamstret gratis nærmeste butikk, er gaven bankers.

Tips #1: Lag julegaver selv

Å lage julegaver selv hører kanskje voldsomt for deg som ikke er av den kreative sorten. Det smarte trekket her er innpakningen. Kanskje du kan bake litt eller sette sammen en fin dekorasjon med kongler, nøtter og lys.

Hva med en bildecollage som vekker gode minner hos mottakeren? 

Tips #2: Gi gavekort på opplevelser og nyttige tjenester

I hverdagen er det ikke alltid like enkelt å finne tid og rom for hverandre. Gi bort gavekort på hjemmelaget middag, en kveld med barnepass eller en romantisk aften med partneren din.

Det er garantert et gavekort som ikke forsvinner i en skuff og går ut på dato før du får sukk for deg.

Tips #3: Finn julegaven i en bruktbutikk

Sjekk Fretex eller andre bruktbutikker der du kan finne mange flotte varer til en rimelig penge.

Ha i bakhodet hvem du skal kjøpe til og vær åpen på at du gjorde et kupp i bruktsjappa - hvem krever vel at alle gavene skal være "nyproduserte"?

Tips #4: Kjøp en kosepakke med noe godt å lese og spise

Kjøp et (billig) magasin og litt godteri - alle setter pris på muligheten til å kose seg på sofaen med lesestoff og noe å putte i munnen.

Legg ved et kort der du oppfordrer til litt alenetid - så fremt det er mulig.

Tips #5: Lys og servietter er alltid en suksess

Det kommer selvsagt an på hvem som skal ha gaven, men de aller fleste vet å verdsette lys og servietter. Kjøper du dem på Nille, Europris eller andre billigbutikker, koster en slik gave ikke all verdens.

En slik gave oppfordrer til kos - det elsker vi alle.

Tips #6: Julekort eller -brev istedenfor gave

Har du tenkt over om personene absolutt MÅ ha en gave? Kanskje de setter like stor pris på et julekort eller julebrev med noen personlige ord fra deg

Tips #7: Gi bort en flaske vin

Har du kanskje et lite lager av vin fra forrige gang du var på reise. Mange setter pris på en flaske rød- eller hvitvin.

Dersom du ikke har noe på lur, kan du stikke på Vinmonopolet og be betjeningen om hjelp til å finne en okay vin til en hundrelapp eller mindre.

Tips #8: Gi bort egenprodusert saft eller syltetøy

Har du vært flink til å safte og lage syltetøy i høst, kan du jo gi bort noen deilige flasker med egenprodusert drikke eller syltetøy.

Enhver forstår å verdsette jobben du gjorde med å lage godsakene.

Tips #9: Barn krever ikke all verdens

Mange ganger blir vi forbauset over å se hva barn gleder seg over på julaften. Det kan godt hende at en dyr gave blir liggende i et hjørne, mens en enkel og billig leke slår av til tusen!

Hvorfor ikke forsøke med et puslespill, et brettspill eller klassikeren fargeleggingsbøker og tusjer?

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?