< >
Annonse:

Slik sparer du kjapt hundrelapper hos Rema 1000

Slik sparer du kjapt hundrelapper hos Rema 1000 Uansett om du er en flittig kunde eller ikke hos Rema 1000, burde du ha Æ-appen på telefonen din. I en lykkelig stund kan du nemlig spare betydelige beløp - jeg viser deg hvordan.

Sjekk ukens tilbudsavis for Rema 1000

Mange vet sikkert at Rema 1000 gir deg 10% rabatt på all fersk frukt og grønnsaker og topp 10-varene du handler mest - når du har Æ-appen. Men visste du også at Rema gir personlige priskutt som kun gjelder for deg? Noe lignende har også Meny og Spar i sine apper, og dette betyr at kunden foran deg i køen muligens betaler en helt annen pris enn det du gjør - for de samme varene!

Det gjelder å følge med på hva slags personlige priskutt som serveres deg i Æ-appen. I følge Rema 1000 selv kan du motta "egne kampanjer som Rema 1000 mener du får glede av - basert på handlehistorikken din".

Hittil har jeg selv bare fått "vås" (i praksis ting jeg aldri har handlet på Rema, ei heller kommer til å handle) - slik som f.eks. denne du ser nedenfor. Men jeg skjønner jo at Rema må prøve seg - en eller annen gang treffer de riktig.

Personlig priskutt hos Rema 1000

Men for tipseren Jonas dukket det opp et meget bra tips som passet ham midt i blinken: 30% personlig priskutt på alt av Hälsans Kök vegetarprodukter.

Men så gjelder det jo å tyne tilbudet mest mulig og selvsagt hamstre nødvendige pakker til lagring i fryseboksen. Med 10 på topp-listen i tillegg er det null problem å få med seg 40% rabatt på varene.

Slik sikrer du mest mulig rabatt:

Du husker kanskje saken Slik kjøper du Lambi toalettpapir til kr 89,10 istedenfor kr 99? Den følger samme prinsippet:

1) For det første må du jo ha installert Æ-appen

2) Stikk inn på butikken og kjøp et produkt av varene du vil ha full rabattkvote på.

3) Ute av kassen skal du nå få opp varsel om forslag til bytte av varer på topplisten. 

4) Legg inn produktet fra 30%-listen inn på topplisten.

5) Gå så inn i butikken og foreta resten av kjøpet. Vips, så har du kjapt spart 40% fremfor "bare" 30%. Husk forøvrig at rabatten trekkes direkte fra i kassen, du må ikke vente på bonus og slikt.

Hvordan gikk det så med tipseren Jonas og hans innkjøp?

Handleturen endte med en besparelse på kr 344,79. Bra jobba!

Rema 1000 - Æ-appen og personlig priskutt

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236