< >
Annonse:

Slik fikser du taxfreehandel på flyplassen i Norge enda rimeligere

Slik fikser du taxfreehandel på flyplassen i Norge enda rimeligere Handler du taxfree hos Heinemann på flyplassene i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim? Nå kan du samle poeng og få rabatter og kuponger i kundeklubben - også i Norge. Trykk her for å besøke »

Følger du med her på siden min, så vet du at Heinemann har hatt sin internasjonale kundeklubb Heinemann & Me i mange år. Det er nemlig slik at kundeklubbmedlemmer hvert år får et gavekort verdt 10 euro til bursdagen.

I flere år har medlemmene hos Heinemann mottatt rabattkuponger osv., men disse har kun vært mulig å bruke i Tyskland, Østerrike, Italia, Ungarn og kanskje Australia. Nå er endelig Norge også med på rabattmulighetene.

Nå er det ikke slik at undertegnede har særlig mye bruk for kupongene - jeg flyr relativt sjeldent. Men kjekt å ha på lur da. I dag mottok jeg en rabattkupong på 15% på et helt kjøp - denne må brukes innen utgangen av neste måned (altså nesten 2 måneder tid).

Tax Free & Me er det norske svaret på Heinemann & Me og gir deg 10% rabatt på ditt første kjøp, faste fordeler som Collect Me og Surprise Me, og i tillegg får man spesialtilbud og den klassiske bursdagsgaven når du fyller år.

Hva er Collect Me?

Med Collect Me får du ett poeng for hver 10-krone når du handler for. Om du når eller overstiger ett av de følgende grensene ved utgangen av året får du en lojalitetsbonus:

200 poeng eller mer = kr 100,- i lojalitetsbonus

500 poeng eller mer = kr 250,- i lojalitetsbonus

1000 poeng eller mer = kr 500,- i lojalitetsbonus

Hva er Surprise Me?

Husk alltid å si i fra i kassen at du er Tax Free & Me-medlem. Med litt flaks kan du vinne en av mange flotte overraskelser i kassen eller på nett. Surprise Me kan variere i gjennom året og du kan vinne en rabatt på ditt kjøp, verdikuponger eller produkter. Rabatter blir umiddelbart trukket fra sluttsummen på ditt kjøp.

Tilbyder: Heinemann
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236