< >
Annonse:

Vil du starte ditt eget AS? La Conta fikse det gratis for deg

Vil du starte ditt eget AS? La Conta fikse det gratis for deg Vurderer du å starte din egen bedrift, men orker ikke tanken på papirmølla for å danne et AS? Da bør du sjekke ut denne tjenesten fra Conta - kjent for fakturaprogrammet sitt - de ordner rett og slett hele greia for deg på en enkel måte. Trykk her for å besøke »

Det er to organisasjonsformer som er populære blant dem som driver business i Norge - enkeltpersonforetak og aksjeselskap.

Enkeltpersonforetak (tidligere enkeltmannsforetak) passer for deg som ønsker å drive en mindre bedrift ved siden av annet arbeid, ikke har stort varelager eller innkjøp eller skal ha flere ansatte. Økonomien i et enkeltpersonforetak flyter inn i din private, noe som er viktig å vite. Her kan du lese mer om det å starte enkeltpersonforetak.

Dersom du vil gunne på, ha flere ansatte, ønsker større aktivitet og vekst, oppnå profitt og sikre deg økonomisk ved å skille privat og bedrift, er det kanskje aksjeselskap du bør vurdere.

Men så er det saken med opprettelse av selskap og papirmølla. Det krever litt av hvert å ordne opp, man kan google seg grønn og blå.

Men Conta har utviklet en konge tjeneste som ordner alle papirene for deg. Tjenesten fikser hele greia i løpet av få minutter og genererer alle stiftelsesdokumentene du trenger - gratis. Det eneste du må betale er lovpålagte utgifter fra Brønnøysundregistrene. 

Klikk deg inn via besøkslenken og les mer - kanskje du blir sjef i egen bedrift allerede om få minutter?

Tilbyder: Conta
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236