< >
Annonse:

Koster det penger å vippse?

Koster det penger å vippse? Å vippse penger har tidligere vært gratis over hele fjøla, men sommeren 2022 ble dette endret - og det er derfor viktig at du passer på og gjør vippsingen av større beløp på korrekt vis. Trykk her for å besøke »

Vippsing til bedrifter, nettbutikker, lag og foreninger er gratis - uansett sum. En betaling på for eksempel 7 000 kroner for et kjøleskap gir ingen gebyrer fra Vipps. Du beholder også fordelene fra kortet du betaler med.

Det som koster penger er når du vippser over 5000 kroner innen 24 timer - da må du betale 1% gebyr.

Gebyret på 1% kommer hvis du vippser over 5000 kroner til samme person i løpet av 24 timer. Heldigvis får du se gebyrsummen før du bekrefter betalingen, men det er altså viktig å huske på.

Eksempel: Du kan vippse 4000 kroner til en venn gratis, men hvis du vippser 2000 kroner til samme person innen 24 timer, får du et gebyr på 20 kroner.

Husk også Vipps tjener gode penger på digitalt gavepapir og konfetti. I julen 2022 ble hele 327 000 transaksjoner gitt med digitalt gavepapir og konfetti. Den tjenesten koster fem kroner - så du behøver uansett ikke synes synd på Vipps og dets hovedeiere DNB og Sparebank 1.

Tilbyder: Vipps
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: