< >
Annonse:

Er du kunde hos Altibox? Husk å be om kompensasjon

Er du kunde hos Altibox? Husk å be om kompensasjon Fra 1. april (nei, ingen aprilspøk) forsvinner TV2-kanalene fra Altibox pga. brudd i forhandlingene. For å kompensere for redusert tilbud, kan du enten få 100 kroner i månedsrabatt eller velge å få 50 ekstrapoeng via Mine sider. Trykk her for å besøke »

Altibox og TV2 har ikke blitt enige om en ny avtale dem i mellom, og da mister selskapet retten til å vise TV2 sitt innhold. Det betyr at du ikke lenger får det du betaler for, og det ønsker Altibox å kompensere for.

Dersom du 1. april (eller senere) logger deg på Mine sider hos Altibox, finner du 50 ekstrapoeng som du kan bruke til å velge andre kanaler, f.eks. HBO Max eller Viaplay Film og serier.

Om dette ikke gir deg det du ønsker, kan du fra 1. april velge å heller aktivere en månedsrabatt på abonnementet ditt på 100 kroner. Rabatten vil bli trukket fra første mulige faktura etter at du har trykket på knappen inne på Mine sider.

Bor du i borettslag eller sameie og har Altibox TV dekket av fellesutgiftene, vil du ikke kunne få rabatt.

Dette skjer med kanaler og strømmetjenester du har valgt inn/betalt for:

TV 2 Play-abonnement med poeng sperres så lenge vi ikke har en avtale med TV 2, og poengene frigjøres til annet tv-innhold.? PS: Du kan likevel logge inn i appen om du har kjøpt eget abonnement direkte fra TV 2.

Nordisk Film+ forsvinner så lenge vi ikke har en avtale med TV 2, og poengene frigjøres til annet tv-innhold.?

TV 2 Sport 1 & 2 og TV 2 Sport 2 vil ha sort skjerm, og vi anbefaler å velge det bort i perioden for å kunne bruke poengene på annet tv-innhold.?

TV 2 Sport Premium (med og uten C More) og C More Film og Serier vil være utilgjengelig, og så lenge du er uten tjenesten vil du ikke bli fakturert.

TV 2, TV 2 Livsstil, TV 2 Zebra og TV 2 Nyhetskanalen vil ha sort skjerm til ny avtale er på plass.

Tilbyder: Altibox
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: