< >
Annonse:

Ta deg en tur og tjen noen kroner samtidig

Ta deg en tur og tjen noen kroner samtidig I disse koronatider blir det mye innesitting, noe som hverken bidrar til god helse eller bra økonomi (det spises f.eks. mer snacks og godis...). Denne tipseren anbefaler heller en tur ut og til og med tjene noen kroner samtidig!

Tipseren forteller:

"Nå om dagen er det begrenset hvor en kan ferdes. Smitterisikoen er tilstede overalt der det er folk. Hva skal en gjøre da? Det betyr nemlig ikke at en trenger å holde seg inne hele dagen. Den perfekte løsningen når en er lei av å holde seg inne er å gå seg en tur! Langs veien, i skogen, langs sjøen - områder som finnes i nærområdet.

Alle har behov for å røre litt på seg, få sol på kroppen og frisk luft. For å gjøre gåturen litt mer spennende, hvorfor ikke ta med seg en plastpose og samle inn bokser og flasker på turen? Dette er miljøvennlig og bærekraftig for samfunnet. Mest av alt: det er økonomisk for finneren!

Jeg har på en gåtur funnet alt fra 1-30 pantebokser/flasker på. Kort eller lang. Det spiller ingen rolle. Det som gjør en forskjell er at en kommer seg trygt ut og inn døra.

Kanskje en også kan bruke pantegevinsten til litt ekstra kos innendørs? God tur!"

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: