< >
Annonse:

Nå er det på tide å sjekke forsikringene!

Nå er det på tide å sjekke forsikringene! Er det mer enn 2 år siden du byttet forsikring? Da betaler du nesten garantert for mye! Alle de store forsikringsselskapene setter gjerne opp prisene sine med rundt 10% per år - altså langt mer enn hva inflasjon skulle tilsi.

Norske forsikringsselskaper er de mest lønnsomme i Europa. Likevel setter de automatisk opp prisene sine hvert år hvis du ikke passer på.

Selv om du i utgangspunktet har en god rabattavtale eller fikk forhandlet frem en god pris hjelper ikke dette noe som helst med en prisstigning på 10% per år. Da er den gode rabatten spist opp på kort tid.

Hva kan du så gjøre? Jo du må "plage" forsikringsselskapet ditt med alternative tilbud som dokumentasjon på at prisen er for høy:

Dette er ofte den eneste måten til å få dem til å sette ned prisen. Noen ganger må du til og med gå så langt at du avslutter kundeforholdet for at de skal ringe deg tilbake og gi deg en god nok pris.

To tjenester som hjelper deg med å innhente tilbud på forsikringer er:

Fyll inn et raskt skjema online, så vil du få tilbud som gjør det lønnsomt for deg å bytte selskap eller du kan bruke det som pressmiddel mot ditt eksisterende forsikringsselskap.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: