< >
TIPS: Vinn iPhone 12 Pro, Xbox Series X, Airpods Pro, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender!
Annonse:

Smart triks for deg som er kunde av Gjensidige - som sparer deg for penger

Smart triks for deg som er kunde av Gjensidige - som sparer deg for penger Er du kunde av forsikringsselskapet Gjensidige har jeg et smart triks til deg. Ved hjep av en ny tjeneste kan du nemlig få lavere pris på forsikringene du har i dag, samtidig som du beholder akkurat de samme vilkårene og dekningene som Gjensidige tilbyr! Trykk her for å besøke »

OPPDATERT: Trikset ser nå ut til å fungere for kunder av Tryg Forsikring også!

Tilbakemeldinger fra mine besøkende: Jeg har fått tilbakemeldinger på at enkelte har spart så mye som 4600 kroner på forsikringene sine per år på å benytte seg av dette.

---

Det siste året har jeg hørt stadig flere eksempler på at prisene økes merkbart for kunder av de store forsikringsselskapene - og dette er selskapene selv gjerne musestille om.

De som har forsikringene sine hos Gjensidige er intet unntak. Varselet om prisøkning får en gjerne i form av en kryptisk epost, der det står at du har "nye dokumenter" tilgjengelig på din side... Logger du inn og leser disse dokumentene er sjansene store for at prisen på dine forsikringer har økt!

Ringer en så Gjensidige sin kundeservice og klager, så sier de gjerne at det er lite de kan gjøre med prisøkningen. Og mange slår seg til ro med høyere pris, da de er redde for å bytte selskap og slik risikere å miste de gode vilkårene Gjensidige tilbyr... 

Dette er det ingen grunn til lenger! Det har nemlig dukket opp en splitter ny tjeneste som både lar deg beholde akkurat de samme forsikringsvilkårene du har i dag hos Gjensidige og som samtidig sparer deg for penger! Du får altså samme dekning og vilkår som du har i dag - men til en lavere pris. Genialt!

Det er ikke alle som blir tilbudt denne muligheten, men en taper ingenting på å prøve. Det virker også som om tjenesten, som heter Yetz, etterhvert skal åpne for samme mulighet for eksisterende kunder av andre forsikringsselskaper, men per i dag så ser det bare ut til å fungere for Gjensidige (samt kunder av Tryg Forsikring).

Ta en titt om du kan benytte deg av tilbudet, det er ingen grunn til å betale for mye for forsikringene sine når en uansett får akkurat de samme vilkårene!

PS: Tenker du at du ikke skal benytte deg av dette fordi du er fornøyd med kundeutbyttet til Gjensidige? Da gjør du deg selv en bjørnetjeneste for utbytte må man nemlig betale skatt av... Tenk heller over hvorfor Gjensidige ikke kunne ha gitt deg en lavere pris i utgangspunktet, rabatt er nemlig skattefritt!!

Tilbyder: Yetz
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈