< >
Annonse:

Telenor tvinger kundene til å betale mer - her er alternativene du bør bytte til

Telenor tvinger kundene til å betale mer - her er alternativene du bør bytte til Har du det enkle 1 GB-abonnementet hos Telenor, blir du nå tvunget av selskapet til å betale mer. Telenor kutter nemlig sitt billigste abonnement og tvinger alle over til 2 GB-varianten som koster mer. Du burde bytte leverandør - det er såre enkelt!

Telegiganten Telenor gjør sitt beste for å suge mer penger ut av sine kunder - ofte trofaste kunder gjennom mange år. Det lønner seg dessverre sjelden å være trofast mot store selskaper.

Nå har Telenor sendt ut e-post til sine 1 GB-kunder hvor de forteller at abonnementet øker fra 1 til 2 GB og prisen øker.

- Kundene som har vært Basis-abonnement har økende forbruk, og vi har valgt å øke datamengde og inkludere Nettvern+ for å gi disse kundene et bedre abonnement, samtidig er prisen noe høyere, sier pressesjef for Telenor Anders Krokan til Tek.no.

Det er neppe slik at alle kundene har økende dataforbruk, og dermed vil du kjapt kunne spare penger ved å bytte til en rimeligere leverandør som også bruker samme Telenor-dekning.

For tiden finnes følgende gode alternativer med lave priser og Telenor-dekning:

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: