< >
Annonse:

Bruk appen Etaksi om du trenger taxi i Litauen

Bruk appen Etaksi om du trenger taxi i Litauen Mange nordmenn reiser til Litauen og bruker taxi der. Men iflg. tipseren Roy er det både sikrere og ikke minst sparsommeligere om du bruker appen Etaksi. Trykk her for å besøke »

Jeg gjengir like godt hele tipset til Roy:

Gjerrigknarker vil gjerne spare penger når de er ute og reiser. Jeg har et bra pengebesparende tips til bruk i Litauen. Har selv brukt dette mange ganger i Vilnius.

Det er en fantastisk taxi-app som heter Etaksi. Man laster ned og aktiverer, så er den klar til bruk. Når man så åpner appen så vil den automatisk finne ut hvor du er, og du kan bestille taxi til der du er med et tastetrykk. Du får så info om taxien som kommer. Hvor mange minutter til ankomst, bilmerke, farge på bil, reg nr på bil, navn på sjåfør, pris pr km osv. Du vil se et kart hvor din posisjon er markert og hvor taxien befinner seg.

Du kan dermed følge med på hvilken vei taxien kommer fra og du vet hva slags bil du skal se etter. Genialt, Men det beste er at ved å bruke appen så får du betydelig lavere pris. En taxi jeg kjørte med skulle ha Euro 0,49 pr km. Han viste meg prislista som viste at hans normalpris var Euro 1,54 pr km.

Det er også viktig å vite at det er mange svindeltaxier i Vilnius. De setter ikke engang på taksameteret og krever blodpris. Man kan også via appen gjøre mer avanserte bestillinger - fremover i tid osv.

Tilbyder: Etaksi
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈