< >
Annonse:

Kjøp Sørpasset og ta toget så mye du vil mellom Oslo og Stavanger

Kjøp Sørpasset og ta toget så mye du vil mellom Oslo og Stavanger I år kan togpassasjerer hoppe av og på så mye de vil langs Sørlandsbanen og Arendalsbanen i 10 dager med Go-Aheads Sørpasset. Kanskje du har lyst på en fleksibel sommerferie på skinner? Foto: Go-Ahead. Trykk her for å besøke »

I fjor sommer kunne togpassasjer reise på Sørlands- og Arendalsbanen i 7 dager med Sørpasset - i år er tilbudet utvidet til 10 dager.

– Vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger på Sørpasset i fjor sommer, og ser frem til å kunne tilby dette til våre kunder også i år. Mange har fått smaken på Norgesferie, og Sørpasset gir deg mulighet til å utforske små og store steder langs våre linjer – på en svært fleksibel måte, sier Cathrine Elgin, administrerende direktør i Go-Ahead Norge.

Sørpasset gir deg mulighet til å hoppe av og på Sørlandsbanen og Arendalsbanen så mye du vil i 10 dager. Billetten bestilles via Go-Aheads app og nettside (bruk besøkslenken her i saken), og den kan være et prisgunstig alternativ. 10 dager på skinner koster fra 1200 kroner. Passet er også perfekt for deg med barn. Kjøper du en voksenbillett kan du ta med deg et barn mellom 0-17 år på samme billett.

Sørpasset kan kjøpes gjennom hele sommeren og benyttes til og med 31. august. Første mulige reisedag er 15. juni.

Eneste ulempen: Husk at du må forhåndsbestille plassbillett for hver togtur. Dette koster 50 kroner per tur. For hver voksenbillett kan du ta med deg et barn mellom 6-17 år som må betale plassbillett for 50 kroner per tur.

Tilbyder: Go-Ahead
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈