< >
Annonse:

Tjen CashPoints fra Norwegian på Flybussen

Tjen CashPoints fra Norwegian på Flybussen Skal du reise med Flybussen til eller fra flyplassen, lønner det seg å bestille billett på nett. Nå tilbyr nemlig Norwegian Reward reisende på Flybussen muligheten til å tjene 6% CashPoints på bussbilletten. Trykk her for å besøke »

CashPoints vil kunne opptjenes på alle ruter som opereres av Flybussen i Norge - dvs. Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bardufoss, Harstad/Narvik, Haugesund og Tromsø. Opptjening av CashPoints er kun mulig ved kjøp av billetter på nettsiden flybussen.no.

- Vi ønsker å tilby attraktive fordeler til våre medlemmer og vi ser at Flybussen er en veldig god samarbeidspartner da deres rutenettverk dekker store deler av landet. Opptjening av CashPoints med Flybussen er nok et tilbud som gjør det enklere å spare CashPoints som du kan bruke til å betale hele eller deler av din neste flyreise med, sier direktør for Norwegian Reward, Brede Huser, i en pressemelding.

Norwegian Reward er et gratis fordelsprogram fra Norwegian for passasjerer som ønsker å reise billigere og bedre. Medlemmer kan tjene CashPoints på blant annet flyreiser, hotell, dagligvarer, strøm, forsikring og i mer enn 150 nettbutikker.

Om Norwegian Reward: Norwegian Reward har 6 millioner medlemmer globalt. Hver gang man bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere, tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter.

Dersom man i tillegg bruker kredittkort fra Bank Norwegian kan man tjene CashPoints på alt man handler (1% CashPoint på alle kjøp). 

Tilbyder: Flybussen
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈