< >
Annonse:

Vil du smake på smaksgarantien til brødene hos Kiwi?

Vil du smake på smaksgarantien til brødene hos Kiwi? Kiwi lanserer en rekke nye brød i sitt sortiment og profilerer sterkt at de har en smaksgaranti - hva nå det måtte innebære? Kan du utnytte den på gjerrig vis? Trykk her for å besøke »

For det første er det greit å legge merke til at ikke bare har Kiwi lansert en rekke nye brød, men de har også kastet ut flere varianter for å gi plass til "enda bedre" brød som de kaller det. Ikke bli overrasket om du ikke finner brødet du pleier å kjøpe....

Hva skal smaksgaranti på Bakerens utvalgte og Våre groveste brød bety for noe?

Jeg vil anta at dette er en garanti som i liten grad er interessant for vanlige forbrukere - men det klinger godt og smaker av høy kvalitet på brødene. Men du kan altså utnytte dette til din fordel - så er spørsmålet hvor langt man skal dra dette?

Smaksgarantien lyder som følger:

"Smaksgarantien på alle de nye brødene i Bakerens utvalgte og Våre groveste brød-seriene vil gjelde ut hele 2020. Liker du ikke, eller er du ikke fornøyd med et av de nye brødene, tar du det med tilbake til butikken der du kjøpte det og bytter i et hvilket som helst annet brød."

Det står altså ingenting om hvor mye du kan spise av brødet før du "ombestemmer" deg, ei heller hvor kjapt du må ta turen til butikken for å bytte. Jeg tenker å teste ut garantien - vil du prøve det samme?

Tilbyder: Kiwi
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈