< >
Annonse:

Få fri bruk av Canal Digital Parabol ut året

Få fri bruk av Canal Digital Parabol ut året Greit nok at Canal Digital tilbyr nye kunder fri bruk ut året. Hva med eksisterende kunder som vil spare peng? SI OPP! Trykk her for å besøke »

Dersom du er kunde hos Canal Digital med Norgespakken, kan du ringe dem* og si opp abonnement, mener Stian.

Han forteller til Gjerrigknark.com at du får tilbud om å fortsette abonnementet med inntil 6 måneder gratis (mot at du binder deg til nye 12 måneder. - Dette sparte meg for kr 1434, forteller en happy Stian til oss.

På Facebooksiden til Canal Digital kan du også lese hvordan kundeservice reagerer når eksisterende kunder vil ha det samme tilbudet som nye kunder ("Vi skal komme til en løsning her, du blir kontaktet på telefon så tar vi det videre der")!

PS. Luringene i Canal Digital har ordnet nettsiden sin slik at du som eksisterende kunde (hvis du har vært innlogget i det siste) IKKE ser tilbudet til nye kunder - bruk da en annen nettleser for å se dette:

Webtilbud fra Canal Digital Parabol for nye kunder

* Vi ringer Canal Digital på tlf. 67 89 00 00 i vanlig åpningstid på hverdager, vi gir blaffen i å ringe det kostbare "kortnummeret" 06090. Takk til tlfnr.com som forteller følgende om alternativnummeret: Telenors sentralbord, be om Canal Digital. Går kun i vanlig åpningstid.

Tilbyder: Canal Digital
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: