< >
Annonse:

Utnytt rabattene til boligbyggelaget

Utnytt rabattene til boligbyggelaget Mange melder seg inn i et boligbyggelag når de overtar en bolig i et borettslag eller sameie, men det kan være smart å bli medlem i ditt nærmeste boligbyggelag uansett. Du samler ansiennitet, men i tillegg får du en rekke fordeler som kjapt sparer deg for medlemskapet.

Det finnes en rekke forskjellige boligbyggelag rundt om i Norge - og det kan være vanskelig å finne ut hvordan de forskjellige fordelene ser ut. Du kan sjekke ut selv ved å gå til denne oversikten over alle boligbyggelag i Norge.

Siden jeg nå er medlem i Arendal Boligbyggelag, kan jeg enkelt skissere fordelene der.

Årskontingenten er 380 kroner - i tillegg kommer den lovpålagte andelen på 500 kroner som kun betales en gang ved innmelding. Det er altså 380 kroner som det gjelder å "slå" hvert år.

Medlemsfordelene er utallige - og det gjelder å ha hukommelsen i behold. Dersom du som medlem husker at du f.eks. får 20% rabatt på hvitevarer i en elektrisk kjede som er samarbeidspartner, kan du kjapt spare inn kontingenten. Eller hva med neste gang du skal i teater? Det finnes utallige muligheter.

Jeg tipper alle boligbyggelag med respekt for seg selv har en god oversikt over sine medlemstilbud, Arendal Boligbyggelag sine fordeler er greit listet opp på denne siden for medlemsfordeler. Et annet godt eksempel med lekre fordeler er OBOS (det koster der 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år) - sjekk ut deres medlemsfordeler.

For vår familie er det i alle fall lønnsomt å være medlem. Sjekk du også! I juni 2024 hentet jeg ut 1700 kroner i bonus som jeg enkelte overførte til min sparekonto - da har jeg altså tjent inn årskontingenten mange ganger.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236