< >
🎅 TIPS: Vinn iPhone 13 Pro, Xbox Series S, Airpods Pro, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender! Sjekk også min store oversikt over gavmilde julekalendere med flotte premier!

Gjerrigknarken Rune er overveldet over Freia Påskeegg-responsen

Gjerrigknarken Rune er overveldet over Freia Påskeegg-responsen Mitt lille innlegg om gratis Freia påskeegg overveldet selv en herdet gjerrigknark som meg selv. Noe var aprilsnarr, og noe var ikke det. Jeg takker alle for responsen og belønner noen heldige med...ja, nettopp Freia Påskeegg.

I innlegget Få Freia sjokolade-påskeegg GRATIS kunne du lese at mange butikker har tatt konsekvensen av det elendige salget av Freia påskeegg pga. Sophie Elises blogginnlegg, anti-palmeoljekampanjer - og at butikkene selger vekk egg for en slikk og ingenting.

Det var nok ikke riktig - en aprilsnarr rett og slett. Jeg håper ikke mange blir skuffet over dette, litt moro må man tillate seg 1. april.

MEN: Likevel er det altså slik at Gjerrigknarken Rune har kjøpt inn noen pakker med Freia påskeegg som jeg ønsker å dele ut til noen heldige vinnere som sendte meg en e-post i dag.

Vinnerne er:

* Agne Evensen, Grimstad

* Sandra Beinset, Oslo

* Solveig Lindebø, Porsgrunn

* Helene Moe Frette, Sandnes

* Katrin Nes Skogli, Sandane

Disse får tilsendt en pakke hver rett over påske! Gratulerer!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Leter du etter noe spesifikt?