< >
Annonse:

Urettferdig boliglånsrente? Bytt til en prutefri bank som automatisk gir deg god rente

Urettferdig boliglånsrente? Bytt til en prutefri bank som automatisk gir deg god rente Banker flest er veldig raske med å sette opp renta ved rentehevinger, men heller trege med å sette ned om det motsatte skjer. Som oftest må en ringe og mase om å få en konkurransedyktig boliglånsrente. Er du lei av å stadig måtte gjøre dette er en prutefri bank kanskje noe for deg?

Hos de prutefrie bankene får du rente etter hva du "fortjener", veldig forenklet vil det si at renten din er basert på styringsrenten fra Norges Bank og et påslag som har sammenheng med hvor stor risiko det er i ditt lån (boligens belåningsgrad).

Under er et par alternativer til prutefrie banker du kan vudere om du ikke vil stresse med boliglånsrenten lenger:

Bulder Bank

Bulder Bank er en moderne bank som tilbyr konkurransedyktig rente og hvor renten din justeres ned helt automatisk når verdien av boligen stiger. Bulder har en flott app til mobiltelefon og tilbyr rask og helautomatisk flytting av boliglånet – du trenger mest sannsynlig ikke laste opp noe som helst.

Gå til Bulder Bank »

Sbanken

Sbanken er også en prutefri bank med enkle og gebyrfrie banktjenester. De har ingen kundeprogramer og du velger selv fritt hvilke produkter du vil ha. Også boliglånet deres er gebyrfritt.

Gå til Sbanken »

Takk til tipseren, Knut.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: