< >
Annonse:

Kinopluss fjerner poengene - gjør dine poeng om til gavekort nå

Kinopluss fjerner poengene - gjør dine poeng om til gavekort nå Er du Kinopluss-medlem og har samlet poeng til gratisbilletter? Nå er systemet borte, og nå er det kun 10 kroner rabatt per billett som gjelder om du bestiller online og innlogget. Men det gjelder å hente ut poengene dine i gavekort nå! Trykk her for å besøke »

Fra 18. mai endret Nordisk Film Kino betingelsene for Kinopluss-ordningen og fjernet i praksis mulighetene for å opparbeide seg bonuspoeng ved å kjøpe billetter, snacks i filmkiosken og vurdere filmene man har sett. 

Nå som poengsystemet har falt bort, fremstilles den nye ordningen som "mer praktisk" fordi man ikke lenger trenger å bruke tid på å samle poeng. Man får 10 kroner i umiddelbar rabatt på alle billetter du kjøper på nett. I tillegg kan man bli invitert til "eksklusive førpremier og eventer".

Men det viktigste gjenstår: Nemlig å sørge for at dine eksisterende bonuspoeng blir omgjort til gavekort. Når du konverterer dine poeng, så tilsvarer 250 poeng 1 kr. Så har du f.eks. opptjent 37 500 poeng, så kan du konvertere dem til et gavekort på 150 kroner. Alle monner drar, så konverter nå!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈