< >
Annonse:

Telenor viser TV2 igjen - men ikke glem å kreve kompensasjon!

Telenor viser TV2 igjen - men ikke glem å kreve kompensasjon! Er du Telenor-kunde og har ikke sett TV2 pga. konflikten deres? Husk at du fortsatt kan kreve kompensasjon fra Telenor - og det bør du selvsagt gjøre. Trykk her for å besøke »

Husker du i høst da T-We-tjenesten til Telenor var nede i flere dager? Da kunne du forlange kompensasjon - ja, du måtte faktisk gjøre det selv for å få den. NB! Det er fortsatt ikke for sent å gjøre det. Les mer i saken ER DU KUNDE HOS TELENOR? HUSK Å BE OM KOMPENSASJON.

Kan jeg fortsatt kreve kompensasjon selv om TV2-konflikten er slutt?

Det enkle svaret er JA. Klikk deg inn på besøkslenken og les hva Telenor selv skriver. Jeg er noe usikker på om du fortsatt kan forlange poeng til bruk i TV-pakken, men 100 kroner kompensasjon per måned er i alle fall mulig. 

De ovennevnte alternativene gjelder for deg som har et individuelt kundeforhold til Telenor. 

Men også de som bor i borettslag/sameie, har krav på kompensasjon. Det er snakk om en prisreduksjon på 50 kroner per bolig, men dette må fikses av styreleder. NB! Det har allerede kommet meg for øre at enkelte styreledere "ikke gidder" å be om kompensasjon - her bør du som eier leilighet ta en prat med styreleder asap.

Også kunder i borettslag/sameie får gratisfilmer. Husk PIN-koden 1234 for å leie film.

Tilbyder: Telenor
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈