< >
TIPS: Forhåndsregistrer deg i Gjerrigknarkens Julekalender - om 30 sekunder har du kanskje vunnet!
Annonse:

Forsikringskunde hos If eller Tryg? Her er et lurt triks som sparer deg for penger!!

Forsikringskunde hos If eller Tryg? Her er et lurt triks som sparer deg for penger!! Har du forsikringene dine i If eller Tryg har jeg et lurt triks til deg. Ved hjelp av en genial ny tjeneste kan du få lavere pris på de forsikringene du har i dag - samtidig er du garantert like bra vilkår og dekninger som du har fra før! Trykk her for å besøke »

Den siste tiden har det blitt mer og mer tydelig at prisene på forsikring økes merkbart for kunder av de store forsikringsselskapene, det har nå faktisk gått så langt at selskapene selv sier offentlig at prisene skal justeres opp.

De med forsikringer hos Tryg og If forsikring slipper ikke unna de heller. Prisøkning får en gjerne i form av en heller intetsigende epost, der det står at du har noen "forsikringsdokumenter" tilgjengelig ved innlogging på deres sider. Tar du deg tid til å lese et slikt dokument er sannsynligheten stor for at du har fått et prispåslag!

Å ringe kundeservice hos selskapet for å klage hjelper sjelden. Ofte så sier de at det er lite de kan gjøre. Alt for mange slår seg dessverre til ro med dette, da de er redde for å miste de gode vilkårene Tryg og If forsikring tilbyr...

Dette er det ingen grunn til! Det har nylig dukket opp en ny tjeneste som garanterer at du minst får de samme forsikringsvilkårene som du har i dag - og som samtidig sparer deg for penger! Du får altså minst samme dekning og vilkår som du har i dag - men til en lavere pris. Ganske enkelt genialt!

Ikke alle blir tilbudt å bruke denne muligheten, men en taper absolutt ingenting på å prøve. Tjenesten som heter Yetz, ser ut til å fungere for kunder av If og Tryg Forsikring - samt Gjensidige som jeg har skrevet om tidligere.

Se om du kan benytte deg av tilbudet, da det er absolutt ingen unnskyldning å betale for mye for forsikringen sine når en uansett får garantert de samme vilkårene! 

Tilbakemeldinger fra mine besøkende: Jeg har fått tilbakemeldinger på at enkelte har spart så mye som 4600 kroner på forsikringene sine per år på å benytte seg av denne tjenesten. Slett ikke verst, sier nå jeg!

Foto: Dreamstime.
Tilbyder: Yetz
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈