Gjerrigknarkens blogg: Arkiverte innlegg

Her finner du arkivet med blogginnlegg som har hatt tidsbegrenset aktualitet.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Nasjonal strikkekveld for alle som er glade i strikking
Strikking er ikke bare for bestemødre og grandtanter, i dag er det ganske enkelt på mote å strikke. Mange av oss misunner dem som virkelig får sving på pinnene, men det er faktisk aldri for sent å starte med strikkingen.
Følg innspurten i valgkampen: Her er 5 gratisaviser du kan bestille
Liker du å følge med i valgkampen så du får bestemt deg for riktig parti når valgdagen kommer 9. september? Bestill en eller flere aviser i gratis prøveabonnement for å holde deg enda bedre informert. Her får du oversikten du behøver!
Oversikt over de beste tipsene om gratis aviser i juli
Sommerferie er her for mange og det betyr bedre tid til f.eks. å lese aviser. Det betyr også tradisjonelt sett at mange medieselskapene er ute etter oss som aviskunder - DET kan vi gjerrigknarker nyte godt av gjennom å få gratis lesestoff til frokostbordet :)
God jul fra gjerrigknark.com! Og noen julekalenderting!
Vi på gjerrigknark.com ønsker dere alle en riktig så god jul! Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på vår julekalender og flere hyggelige meldinger fra vinnere. Her kommer en sak med et utvalg av disse tilbakemeldingene.
Ta julehandelen fra godstolen
Det er ikke lenge igjen til julaften og Gjerrigknarken gleder seg allerede. Ikke bare fordi adventstiden og julen er koselige greier, men også fordi jeg vet at det ikke blir noe stress i forhold til gaveinnkjøp og shopping. Følger du mine råd, vil du også kunne slappe mer av og heller prioritere familien istedenfor å stresse rundt på kjøpesentre dag etter dag.
Oversikt over de beste tipsene innen gratis bøker og lydbøker i juli
Ferietiden er en tid mange har tid til å lese, derfor bringer vi deg her en oversikt over de beste tipsene for hvordan du skal skaffe deg gratis bok-underholdning i sommer, enten det gjelder vanlige bøker, lydbøker eller e-bøker og magasiner.
Vinnere i RomjulsFLAX
Da er alle vinnerne i RomjulsFLAX funnet. Lurer du på hvem som vant dagspremiene på 4 flaxlodd og hovedpremien i form av et kamera? Les hele denne saken!
God jul, gjerrigknarker!
Er du fornøyd med førjulstiden? Har du brukt høsten til å få tak i billige julepresanger for å glede deg selv og andre? Da er det på tide å senke skuldrene og nyte høytiden i lag med familien, venner og naboer. God jul, gjerrigknarker!
Snart braker det løs
Gjerrigknarken gleder seg som et lite barn til førjulstiden - enda morsommere enn selve julen. Jeg elsker å være julenisse og dele ut gaver til gjerrige store og små i det ganske land. Bli med i Gjerrigknarkens Julekalender!
Vær forberedt til julen!
Vi begynner å nærme oss julemåneden og alle gode råd er dyre, i alle fall for en gjerrigknark. Hvordan kan vi spare penger og samtidig glede våre medmennesker i juletiden? Jeg kan slappe av og gjespe videre; snart ferdig med det meste :).
Godteristopp i oktober
Har du lyst på en fetere lommebok og en litt slankere kropp? Har du viljestyrke nok til å forsøke deg på godteristopp i en hel måned? Bli med Gjerrigknarken og unngå godteri i en måned. Kanskje du får lyst til å fortsette også?
Sommersalg er gull verdt
Gjerrigknarker er alltid gode på planlegging - også når det gjelder kjøp av klær. Selvsagt vil et kult loppemarked eller en kjapp tur innom en Fretex-sjappe kunne gi gullkorn til en gjerrig persons klesskap, men vi støvsuger jo selvsagt andre butikker både på nett og i real life.
Gjerrigknarken elsker bokklubber
Selvsagt digger jeg biblioteker der vi kan låne bøker, tidsskrifter, dvd'er osv. helt gratis (nåja, skattepengene våre går jo dit også), men når det gjelder gaver til familie og venner, så sverger jeg så absolutt til bøker, lydbøker og alle ekstragavene som bokklubbene tilbyr. Naturligvis vet alle at Gjerrigknarken er en hund etter slike tilbud, alle heldige gavemottakere vet jo også hvordan jeg gjør det.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?