Gjerrigknarkens blogg: Arkiverte innlegg

Her finner du arkivet med blogginnlegg som har hatt tidsbegrenset aktualitet.
  • Utvalgte
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Nasjonal strikkekveld for alle som er glade i strikking
Strikking er ikke bare for bestemødre og grandtanter, i dag er det ganske enkelt på mote å strikke. Mange av oss misunner dem som virkelig får sving på pinnene, men det er faktisk aldri for sent å starte med strikkingen.
Følg innspurten i valgkampen: Her er 5 gratisaviser du kan bestille
Liker du å følge med i valgkampen så du får bestemt deg for riktig parti når valgdagen kommer 9. september? Bestill en eller flere aviser i gratis prøveabonnement for å holde deg enda bedre informert. Her får du oversikten du behøver!
Oversikt over de beste tipsene om gratis aviser i juli
Sommerferie er her for mange og det betyr bedre tid til f.eks. å lese aviser. Det betyr også tradisjonelt sett at mange medieselskapene er ute etter oss som aviskunder - DET kan vi gjerrigknarker nyte godt av gjennom å få gratis lesestoff til frokostbordet :)
God jul fra gjerrigknark.com! Og noen julekalenderting!
Vi på gjerrigknark.com ønsker dere alle en riktig så god jul! Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på vår julekalender og flere hyggelige meldinger fra vinnere. Her kommer en sak med et utvalg av disse tilbakemeldingene.
Ta julehandelen fra godstolen
Det er ikke lenge igjen til julaften og Gjerrigknarken gleder seg allerede. Ikke bare fordi adventstiden og julen er koselige greier, men også fordi jeg vet at det ikke blir noe stress i forhold til gaveinnkjøp og shopping. Følger du mine råd, vil du også kunne slappe mer av og heller prioritere familien istedenfor å stresse rundt på kjøpesentre dag etter dag.
Oversikt over de beste tipsene innen gratis bøker og lydbøker i juli
Ferietiden er en tid mange har tid til å lese, derfor bringer vi deg her en oversikt over de beste tipsene for hvordan du skal skaffe deg gratis bok-underholdning i sommer, enten det gjelder vanlige bøker, lydbøker eller e-bøker og magasiner.
Kutt påslaget du betaler for strømmen til 19,- måned. Dette kan du ikke "bestille" på vanlig måte!
Her tar vi kutting av strømkostnader enda lenger. Vi viser deg hvordan du kan sørge for at du får absolutt billigst pris fra strømleverandøren - så lite som 19 kroner per måned er mulig. OBS: dette tipset er for viderekomne!
Vinnere i RomjulsFLAX
Da er alle vinnerne i RomjulsFLAX funnet. Lurer du på hvem som vant dagspremiene på 4 flaxlodd og hovedpremien i form av et kamera? Les hele denne saken!
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?