Gjerrigknarkens blogg: Arkiverte innlegg

Her finner du arkivet med blogginnlegg som har hatt tidsbegrenset aktualitet.
  • Utvalgte
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Posten øker portoen fra 1. januar 2014: Gjerrigknarken har den enkle løsningen
Luringene i Posten Norge gjør det dyrere å sende brev fra 1. januar 2014, men det er jo ikke akkurat noe de snakker særlig høyt om. Dersom du sender en del brev eller julekort i 2014 for den saks skyld, bør du i alle fall sørge for å sikre deg før nyttår. Følg Gjerrigknarkens råd!
Nasjonal strikkekveld for alle som er glade i strikking
Strikking er ikke bare for bestemødre og grandtanter, i dag er det ganske enkelt på mote å strikke. Mange av oss misunner dem som virkelig får sving på pinnene, men det er faktisk aldri for sent å starte med strikkingen.
Følg innspurten i valgkampen: Her er 5 gratisaviser du kan bestille
Liker du å følge med i valgkampen så du får bestemt deg for riktig parti når valgdagen kommer 9. september? Bestill en eller flere aviser i gratis prøveabonnement for å holde deg enda bedre informert. Her får du oversikten du behøver!
Oversikt over de beste tipsene om gratis aviser i juli
Sommerferie er her for mange og det betyr bedre tid til f.eks. å lese aviser. Det betyr også tradisjonelt sett at mange medieselskapene er ute etter oss som aviskunder - DET kan vi gjerrigknarker nyte godt av gjennom å få gratis lesestoff til frokostbordet :)
Alle vinnerne i julekalenderen 2012 har blitt trukket!
Mange av dere har ventet på hovedvinnerne i julekalenderen og nå er de klare. Vi ble litt forsinket i forhold til opprinnelig plan på grunn av ulike ting vi har måttet ordne opp i, slik at alt skulle bli rettferdig. Vinnerne har nå blitt funnet på rettferdig vis, og navnene på de heldige finner du hvis du leser dette innlegget :)
God jul fra gjerrigknark.com! Og noen julekalenderting!
Vi på gjerrigknark.com ønsker dere alle en riktig så god jul! Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på vår julekalender og flere hyggelige meldinger fra vinnere. Her kommer en sak med et utvalg av disse tilbakemeldingene.
Sjekk ut vår store julekalenderoversikt for 2012
Gjerrigknarken har ikke bare sin egen kalender å holde styr på, vi har også Internetts beste oversikt over gavmilde julekalendere! Her finner du ingen tullekalendere med «gode» tilbud, fjas og mas - her er det harde pakker som gjelder!
Siste sjanse: Skaff deg 10 ekstralodd til julekalenderen
Forhånds-registrerer du deg til julekalenderen vår nå får du 10 ekstra lodd til trekningen av hovedpremiene den 24. desember. Vi gir bort fine premier hver dag og de inkluderer mobiltelefoner, nettbrett, spillkonsoller, filmer, spill, flaxlodd og sjokolade.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?