Gjerrigknarkens blogg: Arkiverte innlegg

Her finner du arkivet med blogginnlegg som har hatt tidsbegrenset aktualitet.
  • Utvalgte
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Posten øker portoen fra 1. januar 2014: Gjerrigknarken har den enkle løsningen
Luringene i Posten Norge gjør det dyrere å sende brev fra 1. januar 2014, men det er jo ikke akkurat noe de snakker særlig høyt om. Dersom du sender en del brev eller julekort i 2014 for den saks skyld, bør du i alle fall sørge for å sikre deg før nyttår. Følg Gjerrigknarkens råd!
Sjekk ut Gjerrigknarkens store julekalenderoversikt for 2013
Da er vi endelig i gang med desember og adventstiden. Vi som elsker julekalendere og konkurranser har nok å velge mellom. Gjerrigknarken har i mange år hatt sin egen oversikt over anbefalte julekalendere som du også kan bruke!
Gjerrigknarkens 3 tips til mobilabonnement for datatrafikk
Dersom du har en smarttelefon og ønsker å bruke den til surfing, epost osv., bør du vurdere å bruke et mobilabonnement som gir deg datatrafikk inkludert i regningen. Gjerrigknarken gir deg tipsene.
Nasjonal strikkekveld for alle som er glade i strikking
Strikking er ikke bare for bestemødre og grandtanter, i dag er det ganske enkelt på mote å strikke. Mange av oss misunner dem som virkelig får sving på pinnene, men det er faktisk aldri for sent å starte med strikkingen.
Følg innspurten i valgkampen: Her er 5 gratisaviser du kan bestille
Liker du å følge med i valgkampen så du får bestemt deg for riktig parti når valgdagen kommer 9. september? Bestill en eller flere aviser i gratis prøveabonnement for å holde deg enda bedre informert. Her får du oversikten du behøver!
Oversikt over de beste tipsene om gratis aviser i juli
Sommerferie er her for mange og det betyr bedre tid til f.eks. å lese aviser. Det betyr også tradisjonelt sett at mange medieselskapene er ute etter oss som aviskunder - DET kan vi gjerrigknarker nyte godt av gjennom å få gratis lesestoff til frokostbordet :)
Alle vinnerne i julekalenderen 2012 har blitt trukket!
Mange av dere har ventet på hovedvinnerne i julekalenderen og nå er de klare. Vi ble litt forsinket i forhold til opprinnelig plan på grunn av ulike ting vi har måttet ordne opp i, slik at alt skulle bli rettferdig. Vinnerne har nå blitt funnet på rettferdig vis, og navnene på de heldige finner du hvis du leser dette innlegget :)
God jul fra gjerrigknark.com! Og noen julekalenderting!
Vi på gjerrigknark.com ønsker dere alle en riktig så god jul! Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på vår julekalender og flere hyggelige meldinger fra vinnere. Her kommer en sak med et utvalg av disse tilbakemeldingene.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?