< >
Annonse:

Smil, du har gjort en god deal? - Månedens deal hos Coop Prix

Smil, du har gjort en god deal? - Månedens deal hos Coop Prix Du har sikkert fått med deg månedens deal fra Coop Prix. Er det virkelig lønnsomt å kjøpe appelsinjuice, kjøttpålegg eller Jarlsberg gulost i skiver og få med et brød gratis? Gjerrigknarken har foretatt et lite eksperiment. Trykk her for å besøke »

‘Smil – du har gjort en god deal’ heter det i reklamen fra Coop Prix. Men lønner det seg? Ja, dersom du uansett ville kjøpt produktene som gir deg et gratis brød. Ellers ikke. Hvilken gjerrigknark kjøper appelsinjuice til en literpris av kr 27,50, kokt skinke til kr 26,30 eller en dyr Jarlsberg-ost i skiver til kr 35,20? Det finnes jo andre og billigere sammenlignbare produkter.

Vi tok turen innom en lokal Kiwi-sjappe for å sjekke prisene på Jarlsberg og Gilde, appelsinjuicen og brøden er Coop-produkter og finnes ikke sammenlignbart andre steder.

Appelsinjuicen til Coop er ikke laget av konsentrat og sikkert derfor dyrere, hos Kiwi fant vi et noenlunde sammenlignbart produkt som koster i underkant av 19 kroner. 250 gr Jarlsberg i skiver koster på Kiwi kr 34,90, mens Gilde familiepakning med kokt skinke koster omregnet 25,20 kr (finnes kun i 100g pakke). Altså en tanke billigere enn hos Coop Prix.

Brøddealen til Coop Prix er grei nok, du sparer noen kroner dersom du uansett ville kjøpt ett av de tre produktene. Og er du så heldig at du vanligvis kjøper alle produktene, er det jo bare å fryse ned skinke, ost og ikke minst brødene du får med gratis.

Smil – du har gjort en god deal. Vel, Gjerrigknarken fikk vel et relativt fårete smil på slutten av videoen!

 

Denne saken baserer seg på et tips fra vår bruker Akidiri som skriver følgende:

"Det er mye penger å spare på å velge disse dealene og de tilsvarer ofte langt over 50% i rabatt, for ikke å snakke om at produktene man får med aldri er kraftig rabattert utenom disse dealene.

Dette er et klassisk lokketilbud der butikken bestemmer og spiller på at kundene skal gå lei matvarene og velge andre kombinasjoner. Mange vil også tenke at de ikke trenger matvarene de får med, og de velger da å f.eks. kjøpe et annet brød.

En ekte gjerrigknark lar Coop bestemme hvilket brød og middag som spises hver mnd. Mange av produktene er også av god kvalitet/merkevarer. Dessuten er de ofte langtidsholdbare (hermetikk, syltetøy, salt kjøttpålegg osv.), fryst eller kan fryses, og man kan etterhvert få et ganske greit lager av matvarer man ikke har betalt noe for."

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?