< >
Annonse:

Gjerrigknarken snorker og tester ut Snorkestopperen

Gjerrigknarken snorker og tester ut Snorkestopperen Gjerrigknarken innrømmer det gjerne: jeg snorker. Kanskje du er blant oss som plager medmenneskene på nattestid? Det er på tide å bekjenne sine synder og gjøre noe med det. Gjerrigknarken tester ut Snorestopper'n. Trykk her for å besøke »

Jeg har vært ute etter å få bukt med snorkingen min. For en tid tilbake besøkte jeg en spesialist som henviste meg til en tannlege for å få laget en skinne som skulle sørge for at kjevepartiet ikke falt bakover og «fremmet» snorkingen. Skinnen skulle koste nærmere kr 10 000, noe som var totalt uaktuelt å gå med på.

I min ferd på nettet, har jeg ofte sett reklame for Snorestopper – en slags snorkeskinne som skal hjelpe mot snorking og tanngnissing. Siden den kostet en brøkdel av det proffe hjelpemiddelet, synes jeg det var på sin plass å teste ut denne dingsen. Man er jo gjerrigknark, ikke sant?

Bli kvitt snorkingen med Snorkestopperen

Snorestopper er som nevnt en gomme som tilpasses tennene dine. Du varmer den opp i vann og former den slik at den passer i munnen din. Tok 5 minutter å få det til, enkelt og greit. Når kvelden kommer, er det bare å stappe greia i munnen og slenge seg på senga.

Dagen derpå må jeg si meg rimelig (bokstavelig talt) fornøyd med snorkestopperen. Med plastgreia i munnen ble det null snakking i søvne, ingen tanngnissing og også mindre snorking. Jeg kommer til forsøke den videre, når den bare kostet kr 499 er det i alle fall betraktelig billigere enn den dyre tannlegegreia til 10 store lapper!

Vil du også forsøke en slik snorkestopper?

Da kan du gå til denne siden og bestille. Som du ser på nettsiden kan du kjøpe Snorestopper til 49 kroner og jeg tror faktisk du eller din partner vil merke at kronene lønner seg. NB! Dersom du ikke gir beskjed om at du ikke vil ha flere leveranser, vil du motta en ny skinne hver måned (da koster den kr 248,75).

Kanskje vi får bukt med snorkingen sammen?

Tilbyder: Avenue
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?