< >
Annonse:

Canal Digital: Redusér utgiftene ved å surmule litt på e-post

Canal Digital: Redusér utgiftene ved å surmule litt på e-post Du har kanskje fått med deg at Canal Digital kutter ut å gi deg WiMP gratis 1. september. Nå må du i tilfelle betale en tusenlapp ekstra i året for å lytte til musikk. Det behøver du ikke å godta! Kutt ut Canal Digital eller reduser prisen med et par enkle e-poster. Trykk her for å besøke »

Jeg elsker musikk og lytter gjerne til godsanger mens jeg jobber. Siden vi uansett har Canal Digital for å se på parabol her hjemme, har jeg selvsagt unngått å betale for Spotify ved å bruke gratistilbudet til WiMP.

Når så Canal Digital gir beskjed om at de kutter ut WiMP for parabolkunder og samtidig ikke skrur ned prisene på sine abonnement, er det på tide å ta affære. Må vi virkelig bruke Canal Digital?

I første omgang sendte jeg av gårde en e-post til Canal Digitals kundeservice:

Hei. Fått beskjed om at dere nå kutter ut Wimp i abonnementet mitt. Gi meg én god grunn til at jeg ikke skal skifte tilbyder snarest, da abonnementet mitt på tv- og musikktjenester i praksis nå kommer til å øke med en tusenlapp i året.

Svaret jeg fikk var heller preget av svada og bortforklaringer:

Vi kutter ikke ut WiMP. Vi vil fortsatt tilby WiMP-abonnement til alle våre kunder, men det vil ikke lenger være inkludert i tv-abonnementet. Vi vil fortsatt tilby våre kunder WiMP abonnement til fordelaktige priser. WiMP Basic termineres og er ikke et produkt vi lenger vil tilby. De kundene som fortsatt ønsker å benytte WiMP får tilbud om å aktivere et WiMP Premium abonnement til nok 79 pr mnd.

Etter en kommentar fra meg om intetsigenhet osv., får jeg så følgende respons:

Beklager hvis du ikke er fornøyd med svaret, vi kan tilby deg 1 måned kostnadsfritt på abonnement. som et tilbud til deg vis du velger å beholde abonnement i 6 måneder.

Dermed har jeg 3 løsninger på mitt problem:

1) Kutte ut Canal Digital og velge en annen tilbyder med en gang.

2) Akseptere tilbudet fra Canal Digital, binde abonnementet i 6 måneder og få 1 måned kostnadsfritt. Det innebærer vel ca. 500 kroner spart.

3) Akseptere tilbudet om å binde abonnementet i 6 måneder, for deretter å kutte ut Canal Digital.

Uansett om du bruker strømmetjenesten WiMP eller ei, bør du selvsagt klage slik jeg har gjort.

Selv om du ikke har tenkt å bytte leverandør, vil du i alle fall kunne spare noen kroner. Men det beste er kanskje å sjekke om RiksTV, Viasat eller andre leverandører kan levere det du ønsker til en rimeligere pris?

Relaterte saker:

Si opp abonnementene dine og få lavere pris og nye fordeler

Tilbyder: Canal Digital
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?